Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli jak teraz pobieram emeryture z ZER i dodatjkowo pracuje i opłacam składki ZUS to po osiagnieciu 65 lat bede mial emeryture z ZUS?
Przepraszam ale o czym Ty piszesz?Czyli go, jak mam przed 99 r 10 lat pracy w administracji Celnej i emeryturę z ZER wysokosci 66% to mogę złożyć wniosek o przeliczenie emerytury po 01.01.2006 jak wejdzie ustawa w życie ?
Sorry, nie możesz.Czyli go, jak mam przed 99 r 10 lat pracy w administracji Celnej i emeryturę z ZER wysokosci 66% to mogę złożyć wniosek o przeliczenie emerytury po 01.01.2006 jak wejdzie ustawa w życie ?
Jeżeli odchodzisz na emeryturę z art. 15a to tak, jeżeli z art. 15 lub 15aa to nie.Witam. Mam pytanie.
Po otrzymaniu pełnej emerytury mundurowej a nawet przekroczeniu 75%, czy za lata przed 1999 r. będę mógł pobierać drugą z ZUS-u. Oczywiście po osiągnięciu wieku emerytalnego. Zasięgnąłem informacji u znajomych w kilku IAS i nie otrzymałem odpowiedzi.
Przeczytaj artykuł to może zrozumiesz. Ale nie jestem pewien.Przepraszam ale o czym Ty piszesz?
Dlaczego tak sądzisz ?Sorry, nie możesz.
Nie z artykułu wynikają Twoje uprawnieniaPrzeczytaj artykuł to może zrozumiesz. Ale nie jestem pewien.