Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wchodzę w te 45 procent i spier......m. Już niczego nie chcę więcej Chcę spokoju.
to się pewnie tak odbędzie :oby to nie były jak zawsze...
obiecanki i mydlenie oczu
Zobaczymy co wydumali.wchodzę w te 45 procent i spier......m. Już niczego nie chcę więcej.
W mojej sytuacji korzystniejsza byłaby rezygnacja z wymogu 5 lat (nie wiem ile ale brakuje mi coś niecoś ), teraz kiedy chcą mnie siłowo ucywilnić szansa na dosłużenie stanie się niemożliwa, wtedy również
Zobaczymy co wydumali.
Po co cos maja wymyslac, jest projekt obywatelski i tego MF powinien sie trzymac. Wszelkie odstepstwa beda niezgodne z Komstytucja.
nie kumam ale zastąp słowa "ubek" na celnik. Jeszcze nie słyszalem, żeby celnik dostał robotę..... Jak celnik szuka roboty to tak jakby szukać na warunkowym zwolnieniu z więźnia. Nie wierzysz to spróbuj. Ja to przerobilem.
Oby nie było dziwnie. Czekam na ustawę jak na zbawienie......Wypaliłem się zawodowo....... Chcę po prostu żyć w spokoju.
tak dobre i to......zawsze można dorobić jako parkingowy. robota spokojna i zero odpowiedzialności......
Jaaasne, taka standardowa ambicja mundurowego bohatera...
Lupus to może powiem w ten sposób : trzy, dwa, jeden, START ! Próbuj. Ja spróbowałem w czasach jak jeszcze była SC i nie u prywaciarza ale w dużych firmach. Na 20 wysłanych CV odpowiedź dostałem z jednej a była to Walther Meble: "Jesteśmy zainteresowani osobą władającą perfekt w mowie i piśmie językiem niemieckim". Dzisiaj dodaj jeszcze pesel i będziesz miał być może świadomość jak jest na rynku pracy a zatem" parking" nie jest taki zły wbrew pozorom.
Gratuluję.A ja na 5 CV otrzymałem 4 i nie mogę się już doczekać kiedy otrzymam propozycje gdyż nie będą na mnie czekać bez końca ... z drugiej strony nie mogę odpuścić bandytom odprawy, tak dla zasady !!!!!
Lupus to może powiem w ten sposób : trzy, dwa, jeden, START ! Próbuj. Ja spróbowałem w czasach jak jeszcze była SC i nie u prywaciarza ale w dużych firmach. Na 20 wysłanych CV odpowiedź dostałem z jednej a była to Walther Meble: "Jesteśmy zainteresowani osobą władającą perfekt w mowie i piśmie językiem niemieckim". Dzisiaj dodaj jeszcze pesel i będziesz miał być może świadomość jak jest na rynku pracy a zatem" parking" nie jest taki zły wbrew pozorom.