Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cytat: "To będzie wielka rzecz, o której nie śniło się dotąd nikomu w naszej Służbie."
nikomu kolego nic się nie śniło.
to jest wynik analizy, determinacji, otwartego umysłu i ciężkiej pracy środowiska zintegrowanego wokół Siwego i Celników PL.
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !
Dla mnie jest już jasne, że uda nam się zebrać 100000 podpisów pod Naszym Projektem.
To będzie wielka rzecz, o której nie śniło się dotąd nikomu w naszej Służbie.
trochę się rozpędziłeś. Pozostało 10 dni więc brakuje jakieś 2000 podpisów dziennie. W tym momencie potrzebne jest pełne zaangażowanie a nie spoczywanie na laurach bo sytuacja jest na styk.
trochę się rozpędziłeś. Pozostało 10 dni więc brakuje jakieś 2000 podpisów dziennie. W tym momencie potrzebne jest pełne zaangażowanie a nie spoczywanie na laurach bo sytuacja jest na styk.
Witam,
w kwestii reform, poniekąd planowanych przez MF, nie ma możliwości konsolidacji tych trzech instytucji tj. US, UC i ZUS. Sama specyfika zakresu działalności nie pozwoli do połączenia tych instytucji. W szczególności ZUSu z US i UC. Więc to mówienie o jakiś reformach i tworzeniu wyodrębnionego organu "ściągającego" różnego typu zobowiązania wobec państwa to jest bzdura. W tych instytucjach przecież istnieją komórki zajmujące się tzw. egzekucją. W IC są to niewielkie komórki, akurat. Moim zdaniem to tylko pod publiczke, takie kampanijne reklamówki PO, że niby coś się robi. No chyba że stworzą nowy wspaniały, niezwykle skuteczny nowy "Urząd Egzekucyjny" składający się z 20 osób na każde wojewówdztwo, haha, bzdura. Poza tym to rządzące towarzystwo z Wiejskiej już popłynęło.
Zachowajmy trochę zimnej krwi i zbierajmy dalej podpisy nad naszym projektem.
Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych.
Niskie ukłony dla Kolegi. Bardzo, bardzo dziękuję i Pozdrawiam, także innych rekordzistów z UC Siedlce - vide stary1 - szacunek Stary . Dzięki Wam i innym Funkcjonariuszom, w samych Siedlcach chyba coś ok. 6000 Obywateli poparło Nasz projekt. Jak będę u Was w Sądzie, nie wiem jeszcze kiedy, ale chyba jeszcze w sierpniu, to koniecznie trzeba podziękować mieszkańcom Siedlec w regionalnej rozgłośni radiowej i wytłumaczyć, że są to działania pro publico bono. Pomyślcie o tym.Sławku.
W ubiegłym tygodniu przekazałem kolejne 390 podpisów Koledze z OC Siedlce do wysłania. Przez tydzień zebrałem ok. 200 kolejnych. Obiecany 1000 podpisów zrealizowałem. Mam nadzieję, że dozbieram jeszcze kilka setek. pozdrawiam Andrzej