dzień kolejny?!

HR napisał:
DO PROWOKATOROW Z MF - PROTEST TRWA I BEDZIE TRWAŁ . NIC NIE WSKURACIE TYMI DEBILNUMI WPISAMI , Z DALEKA WIDAC CZY WYPOWIEDZ PISZE CELNY CZY CIENKIE BOLKI Z MFU. POZDROWIENIA I POWODZENIA

zaloguj się celniku to sobie pogadamy :evil:

Płaczki i niedojdy którym żal tego czego nie dostali niech sobie mundurki picują na jutro i nie zapomną wziąść wazelinki.
Jak zwykle skomlenie i narzekactwo.
Nie udało się teraz trzeba wyciągnąc wnioski i zrobić to lepiej.
Od jutra zapieprzajcie na maxa a na czołach markerem napiszcie:
"JA WEZMĘ CO DACIE"

Anonymous napisał:
Płaczki i niedojdy którym żal tego czego nie dostali niech sobie mundurki picują na jutro i nie zapomną wziąść wazelinki.
Jak zwykle skomlenie i narzekactwo.
Nie udało się teraz trzeba wyciągnąc wnioski i zrobić to lepiej.
Od jutra zapieprzajcie na maxa a na czołach markerem napiszcie:
"JA WEZMĘ CO DACIE"

stary z munduru to ja mam tylko koszulę bo tego rządu na więcej nie stać hahahahahaha od kilku lat
ja nie skomlę ale pewne rzeczy tez mają granicę - to nie boisko i chałastra idiotów z szalikami.
tu jest chaos !!!!!

Popieram Hans. Z tym, że nie jestem pewna czy oferta rządu jest aktualna...

Myślę, że 4 dni to wystarczająco dużo by opracowac plan B :( I nie jest to plan - premier na kolana, min finansów sypie kasą a celnicy kręcą niezadowolonymi głowami :(

Cieszę się że do niektórych dociera powoli bezsens tego wszystkiego. Smucę, albowiem ten eksperyment odbył się również niestety moim kosztem.

Sprawdza się najgorszy z możliwych scenariuszy - Służba Celna rozwala Służbę Celną.

aki napisał:
Popieram Hans. Z tym, że nie jestem pewna czy oferta rządu jest aktualna...

Myślę, że 4 dni to wystarczająco dużo by opracowac plan B :( I nie jest to plan - premier na kolana, min finansów sypie kasą a celnicy kręcą niezadowolonymi głowami :(

Cieszę się że do niektórych dociera powoli bezsens tego wszystkiego. Smucę, albowiem ten eksperyment odbył się również niestety moim kosztem.

Sprawdza się najgorszy z możliwych scenariuszy - Służba Celna rozwala Służbę Celną.

teraz już nie smucisz tylko pieprzysz

1/1 napisał:
DO HANSA!!!!!!!!

WZIęLIśCIE JUż W KIELCACH PO TE 500 ZETA, TO SIE PRZ..KNIJ I DO DOMCIU.

PRZEPRASZAM INNYCH ZA TEN WPIS!
CHĘTNIE BYM CIE QWA W PYSK JEBNĄŁ - NIE DOSTAŁEM I NIE LICZĘ!!!
NIE JA TEN PROTEST ZACZĄŁEM ALE GO POPIERAM !!!
DWA DNI PRZED CAŁYM TYM ZAMIESZANIEM CHCIAŁEM WYMÓWIENIE SKŁADAĆ BO JUŻ MNIE MIERZIŁA TA BEZCZYNNOŚĆ I BEZRADNOŚĆ I ZAPIERDOL ZA 1300 zeta.
NIE NALEŻĘ DO TYCH CO TYLKO ŁĄPĘ WYCIĄGAJĄ A ZWŁASZCZA ZA DARMO!!!!!!!!!!!!!!!!

a po wtóre - mnie wydymali na wyrównaniu do podstawy i się nie wieszam z tego powodu
przelicytujesz mnie?
1600 brutto podstawy
14 lat pracy
2,5 w cle
7 w administracji rządowej (nie w MF - MSWiA)

Back
Do góry