Dojazd z Braniewa do Gronowa

prawko jest obowiązkowe do naboru z 16.10.2009 do grup mobilnych.
w tamtym roku nie było takiego wymogu.

Badania załatwione, przy odrobinie sprytu to kwestia 2 godzin. Wyniki RTG - środa o 9.00:D
Buli zdradz prosze tajemnice w jaki sposób udało Ci sie załatwić w tak krótkim czasie badania Ja w kolejce czekałam 2 h , wiec reszte badań przy dobrych wiatrach załatwie do końca tygodnia

Po prostu robiłem wszystko na szybkości. W piątek zapisałem się na listę "po skierowania" i dziś o 9,30 je odebrałem i poleciałem na górę na krew, następnie okulista w sanepidzie i laryngolog w domkach koło Gim 1. Później udałem się do neurologa do batalionu zanim jeszcze przyjechał na Żeromskiego(tam gdzie wszyscy na niego czekali) i zrobiłem tam też RTG i to by było na tyle- o 11 byłem w domu:D

PS: Przyszli i obecni funkcjonariusze wchodzą wszędzie bez kolejki- oczywiście że należy ustąpić babci czy dziadkowi ale wystarczy powiedzieć pani doktor że na badania do UC i szybko to załatwi:cool:

Pzdr i wytrwałości życzę:)

Refleksja tego wieczoru...

Czemu na naszym forum większość piszących to "turyści":confused:

Nie rozumiem tego, chcecie pogadać o swoich pierdołach to załóżcie stronkę przemytnicy.pl i do dzieła.

Na innym forum na którym jestem zalogowany takie bezsensowne pisanie jak powyżej kończy się banem:D

turyści

Nie rozumiem tego, chcecie pogadać o swoich pierdołach to załóżcie stronkę przemytnicy.pl i do dzieła.

Na innym forum na którym jestem zalogowany takie bezsensowne pisanie jak powyżej kończy się banem:D

Buli jesteś na nich teraz skazany czy tego chcesz czy nie. Będą obecni w pracy, na ulicy a czasami nawet w snach do czasu aż się nie przyzwyczaisz. Kiedy skorupa na Tobie stwardnieje. Zbudujesz swój psychiczny pancerz znikną ze snów, z ulicy a nawet nie zauważysz ich w pracy. Potem będą się dziwić, czemu ta rzadko z budy wychodzisz na kontrolę a Ty ich po prostu nie widziałeś. Oni po prostu nie istnieją. Istny Matrix. Witamy
PS. Gratuluje operatywności w załatwieniu badań. Widać, że tym razem komisja się nie pomyliła.:D

Wolność wypowiedzi

THX dla Kubusia za oświecenie młodych MKC :) . A co najważniejsze tak łatwo się nas nie pozbędziecie się z tego forum:) :) Chyba że admin nas wy...... za tzw. złe zachowanie :) Tak czy siak to jesteśmy na siebie skazani czy się to komuś podoba czy nie to jest urok pracy na granicy he he.

Widzę, że temat trochę zboczył z toru... Ja również dysponuję samochodem i będzie można się wybierać razem.. na zmianę. No ale to jeszcze chwila. Zobaczymy, gdzie nas rozrzucą.

Drogi buli, jeszcze nie jestes celnikiem i to forum jak określiłes nie jest " nasze " i nie Ty decydujesz kto się na nim wypowiada ;-))

Nie decyduję, nawet nie próbuję- tylko pytam z ciekawości:)

Swoją drogą ciekawe czy na forach zakonnic albo księży logują się niewierni lub ludzie z poza tego grona i prowadzą równie ciekawe rozmowy jak my:D

Tu rola "turystów" polega na lekkim naśmiewaniu się, tłumaczeniu młodym żeby nie szli do UC bo to szambo. Brakuje rzeczowych i jasnych wypowiedzi osób które mogą coś sensownego na ten temat powiedzieć. Pozdrawiam Kubusia

A to że jeszcze nie jestem celnikiem nie znaczy że forum nie jest "nasze" bo jakby nie było zostałem przyjęty(tak jak Ty) i spędzam tu czas aby czegoś się dowiedzieć(również tak jak Ty), wymienić się poglądami itd. a są tacy którzy są aby być i docinają innym tak o:rolleyes:

Myślę że i Ty droga kleo33 możesz pisać o tym forum że jest "nasze"

Ostatnia edycja:

Jednak uc dalej przyjmuje niezbyt rozgarniętych ludzi widzę że niewiesz nawet do czego służy takie proste forum, a mianowicie oświecę cie forum służy do tego żeby każdy mógł sie wypowiedzieć na dany temat a nawet i trochę odbiegając od tego tematu i nie spotkałem się żeby wyrzucali z forum bo ktoś pisał nie na temat.

a na mój gust czas najwyższy to zmienić.

Tym bardziej, że to forum utrzymywane jest ze składek celników.

żeby każdy mógł sie wypowiedzieć na dany temat a nawet i trochę odbiegając od tego tematu.

To zacznij wypowiadać się na temat i z sensem opierając się na rzeczywistych doświadczeniach(o ile posiadasz).

A co do "rozgarnięcia" to myślę że nie mamy o czym rozmawiać nie ubliżając nikomu...

A jak chcesz się wykazać to są na to sposoby

Pozdrawiam tych dla których stworzono to forum:)

PS: I niech na tym zakończy się ta bezsensowna rozmowa, odpowiedź otrzymałem od kolegi Kubisia i wystarczy.

Back
Do góry