do tych którzy nie są frajerami!

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
Zawsze wstanę po ciosie, który zwali mnie z nóg, zadrę z tymi którym się co dzień kłaniacie, nahajem wychłostam tych których tak bardzo się boicie, moje konie zdepczą ten celniczy szlam na wyższych szczeblach, tylko czy jesteście na to przygotowani?Bo pozbycie się gówna po tylu latach jest bardzo trudne, pisanie jest marną próbą w zwalczaniu zorganizowanej grupy przestępczej o charakterze donaldowo-jackowym.-bo kto jest kimś niech nigdy nie będzie przeciwko nam!

Jestem Psychologiem z długoletnim stażem , zainteresował mnie Twój post z czysto zawodowej ciekawości. Ile bólu i cierpienia jest w tych paru słowach. Na studiach takie przypadki rozpatrywaliśmy na laborkach i do tej pory byłem przekonany, że jest to przypadek czysto kliniczny, a tu nie, tam w przestrzeni cyfrowej jest ktos rzeczywisty , namacalny i ten ktos woła o pomoc. Tak , wołasz o pomoc. Zarówno pora w jakiej napisałes tekst, jak i jego wyrazistość świadczy o natłoku problemów z jakimi nie możesz sobie sam poradzić. Proponuje nr telefonu: 6662321999, zadzwoń może ci pomogę, spróbujemy terapii dla osób z zaburzeniami osobowości typu narcystycznego, terapie indywidualne psychodynamiczne, treningi gestalt, grupa behawioralno-poznawcza, terapia rodzinna systemowa, terapia małżeńska , ( koszt będziesz móg ł sobie odliczyć od podatku, pozdrawiam (chociaż to słowo może na wyrost)

to mi zaimponowałeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to naprawdę grube rozdanie i same asy, nie wiem co napisać, na usprawiedliwieni ma tylko tyle , że mam urlop i sobie popijam w wolnych chwilach , które też są bardzo późne.

Jeżeli bym coś wołał to żebyś mi dowiózł piwo bo mieszkam na wichurze.Pozdrawiam, naprawdę mi zaimponowałeś, psychologia to klucz do jacka. K, bo jaki żołnierz taki dowódca!!!!

Back
Do góry