Dla zadowolonych z wartościowania

a ja cierpliwie poczekam i chętnie sie dowiem czy dalej bedziesz zadowolony jak cię DIC lub NUC przeniesie na inne stanowisko zwartościowane np. na C1, a to może się zdarzyć w każdej chwili no chyba że jestes nieźle przyśrubowany albo masz plecak

bo nie wiem czy wiesz, ale chyba nie, wartościowano stanowisko na którym pracujesz ale nie ciebie (jak napisałeś)

Ja jestem bardzo zadowolony z wartościowania!
Pracuję w cle od kwietnia tego roku i jest to moja pierwsza praca, ponieważ jestem w trakcie studiów. Zawartościowano mnie na stanowisku młodszego eksperta - to chyba nieźle co nie?

No jestem ciekaw który z niezadowolonych podszywa się pod tym postem

a ja cierpliwie poczekam i chętnie sie dowiem czy dalej bedziesz zadowolony jak cię DIC lub NUC przeniesie na inne stanowisko zwartościowane np. na C1, a to może się zdarzyć w każdej chwili no chyba że jestes nieźle przyśrubowany albo masz plecak

Przenieść po wartościowaniu mogą go tylko na to samo stanowisko ale za to teraz wszędzie

bo nie wiem czy wiesz, ale chyba nie, wartościowano stanowisko na którym pracujesz ale nie ciebie (jak napisałeś)

Tak a teraz pozostało 25 dni do 01.01.2011 i wszystkich z oddziałów, dozorów i granicy będą wymieniać ludźmi z izb, kw, pc, ks, itd. Nie dajmy się zwariować.

kola wlasnie strzelili sobie w kolano ,do tej pory mogli przenosic jak chcieli, teraz porobili swoich młodszymi ekspertami i napewno nie przeniosa ich na stanowisko c1 ,musieliby upierniczyc im pensje i ich niedowartościowac.......

Back
Do góry