soldat
Dobrze znany użytkownik
Proszę wprowadzać tu wszystkie obserwacje na temat swojego osobistego życia i obserwacji życia innych w okolicy! Bo może życie innych w okolicy kogoś drażni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Drażni albo bawi. Na przykład kondolencje ...Proszę wprowadzać tu wszystkie obserwacje na temat swojego osobistego życia i obserwacji życia innych w okolicy! Bo może życie innych w okolicy kogoś drażni?
Albo zwyczajnie ciekawi.Drażni albo bawi. Na przykład kondolencje ...
Zainteresowania i patent na radość, zdecydowanie szokujące !!Albo zwyczajnie ciekawi.
...
Jedynie słuszna linia przekazu ( dawniej partii) obowiązuje. Tak myślałem, że forum dryfuje do brzegu chlebodawcy.Zainteresowania zdecydowanie szokujące !!
Wybacz, ale umieszczam cię w ignorowanych, żeby się nie zarazić ...
Wiesz co, nie będę walczyć o Twój Stand Up. Dzisiaj jak super gość poszedłem do jednej sieci sklepów kupić mojego ulubionego karpia, którego mógłbym jeść przez cały rok, niestety jako komisarz w stanie spoczynku nie napotkałem. Może gdybym nie był tym kim byłem byłbym spotkał. Skończ ze swoim masłem...Jedynie słuszna linia przekazu ( dawniej partii) obowiązuje. Tak myślałem, że forum dryfuje do brzegu chlebodawcy.
Szokujące jest że forum zamiast głosić to co istotne dla większości woli prezentować zadnie strony policjantek.To ma być śmieszne? .To dno, a jak nie to b.obraźliwe dla policjantek.
Wiesz co, nie będę walczyć o Twój Stand Up. Dzisiaj jak super gość poszedłem do jednej sieci sklepów kupić mojego ulubionego karpia, którego mógłbym jeść przez cały rok, niestety jako komisarz w stanie spoczynku nie napotkałem. Może gdybym nie był tym kim byłem byłbym spotkał. Skończ ze swoim masłem...
Odpuść sobie ten rybi bałagan, bo poważnie to burdel!No to smacznej pangi i norweskiego hodowlanego łososia.
Odpuść sobie ten rybi bałagan, bo poważnie to burdel!
... ... ..Biedronka rozdaje masło za darmo. Trzeba się spieszyć. Oto warunki
13 grudnia w sklepach Biedronki szykuje się prawdziwy armagedon. Wszystko za sprawą superpromocji na masło. Tylko w pią…finanse.wp.pl
Może i karpia rzucą na święta.
Nie w przypadku wysokosci twojej.Będziesz emerytem, też się z tym spotkasz!
Licz na siebie w takim razie i walcz jak Wilk (niemiecki) o swoje!Nie w przypadku wysokosci i twojej.
Ale z takim czymś się już dzisiaj spotykam i jest mi rzeczywiście smutno.
32.685 Aufrufe · 61 Reaktionen | Poczuj magię świąt 🎄 | Piotr Chmielewski
Poczuj magię świąt 🎄.www.facebook.com
Albo jak psi C..j taka waga słówLicz na siebie w takim razie i walcz jak Wilk (niemiecki) o swoje!
Masz racje gdyby nie inni twoja emerytura (dzisiaj nie mała w porównaniu do średnie krajowej wg GUS) byłaby odległą perspektywą , a w dodatku aby stać cię było na lepszy rodzaj padliny w Biedronce musiałbyś wstawać skoro świt do dodatkowej pracy i to prawdopodobnie do ...końca.Licz na siebie w takim razie i walcz jak Wilk (niemiecki) o swoje!