Dla smutasów

Drażni albo bawi. Na przykład kondolencje ...
Albo zwyczajnie ciekawi.
Bawi mnie a nie drażni radość w oczach ekspertów ( jakby ich nie stać było) po udanym zakupie kilku kostek masła w promocyjnej cenie wczesnym rankiem przed służbą.
Dziwi ale i raduje mnie natomiast owa radość jednego z nich bo ongiś musiał wygrać piątkę w lotto na OC , a obecnie wystarczy mu tak niewiele aby okazać własne zadowolenie.

Mnie niewątpliwie uradowała wiadomość, że Bolo pracuje nad książką .Może to nie będą suche fakty ale będzie równie zabawna jak poprzednia autorstwa Kamila Granda.

Zainteresowania zdecydowanie szokujące !!
Wybacz, ale umieszczam cię w ignorowanych, żeby się nie zarazić ...
Jedynie słuszna linia przekazu ( dawniej partii) obowiązuje. Tak myślałem, że forum dryfuje do brzegu chlebodawcy.
Szokujące jest że forum zamiast głosić to co istotne dla większości woli prezentować zadnie strony policjantek.To ma być śmieszne? .To dno, a jak nie to b.obraźliwe dla policjantek.

Przedmówco wybacz, ale zrobiłem to samo. Ta kostka masła niech zostanie kostką masła!
A nie masłem solonym z ... sprzedawanym na wagę z bloku maślanego, jeżeli się miało właściwe miejsce w kolejce do PSS Społem!

Jedynie słuszna linia przekazu ( dawniej partii) obowiązuje. Tak myślałem, że forum dryfuje do brzegu chlebodawcy.
Szokujące jest że forum zamiast głosić to co istotne dla większości woli prezentować zadnie strony policjantek.To ma być śmieszne? .To dno, a jak nie to b.obraźliwe dla policjantek.
Wiesz co, nie będę walczyć o Twój Stand Up. Dzisiaj jak super gość poszedłem do jednej sieci sklepów kupić mojego ulubionego karpia, którego mógłbym jeść przez cały rok, niestety jako komisarz w stanie spoczynku nie napotkałem. Może gdybym nie był tym kim byłem byłbym spotkał. Skończ ze swoim masłem...

Wiesz co, nie będę walczyć o Twój Stand Up. Dzisiaj jak super gość poszedłem do jednej sieci sklepów kupić mojego ulubionego karpia, którego mógłbym jeść przez cały rok, niestety jako komisarz w stanie spoczynku nie napotkałem. Może gdybym nie był tym kim byłem byłbym spotkał. Skończ ze swoim masłem...

No to smacznej pangi i norweskiego hodowlanego łososia.

Ostatnia edycja:
Licz na siebie w takim razie i walcz jak Wilk (niemiecki) o swoje!
Masz racje gdyby nie inni twoja emerytura (dzisiaj nie mała w porównaniu do średnie krajowej wg GUS) byłaby odległą perspektywą , a w dodatku aby stać cię było na lepszy rodzaj padliny w Biedronce musiałbyś wstawać skoro świt do dodatkowej pracy i to prawdopodobnie do ...końca.
Ach te gwiazdeczki oficerskie. Nie ośmieszaj oficerów z innych służb boś to już raz uczynił.

Back
Do góry