Czy w galerii będzie wygodnie?

• Thread starter Thread starter czarny orzeł mobilny
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
C

czarny orzeł mobilny

Gość
Wycieczka na galerię by zobaczyć paru posłów (wróżę małą frekwencję)
a do medyki nie ma komu przyjechać ciężko pracować!
śrubokręty do ręki na BKS brać!
Szybuję nad Medyką i nie ma tam zapaleńców do protestów z zz.
artur i tak się boi sławka!

orzełku albo raczej reszko

Moją podwyżkę chcą zagarnąć panowie co usilnie chcą mnie na tej medyce. I coś tak czuję, ze przez to że tak mało zarabiam słabiej się odżywiam i nie stac mnie na drogie leki i złapałem grypę i siedzę sobie w domku, popijam herbatkę z rumem i Sejm obejrzę w foteliku.

weź się do roboty i już nie szybuj

orzełku wiesz dlaczego wpod tobą nie ma zz. bo w obozach pracy taka forma organizacji nie istnieje.
wróbelek

Zamknąć obozy pracy.

ZZ dążą do zamknięcia obozów pracy,im będą silniejsze tym szybciej ludzie tam pracujący staną się pracownikami, a nie niewolnikami. Z pozdrowieniami. RUDZIK

Poproś kierownika, żeby ci kupił śrubokręt taki na baterię, będzie ci dużo lżej, taka modernizacja SC ,no i widzisz jak może być pięknie...i do roboty! Nic ci więcej nie trzeba.

gtpqab

orzełku, masakro i inne dziwaki. ZZ są potrzebne w SC bo już dawno by nas rozjechali i pewnie zlikwidowali by służbę. Patrz na zachód, cała UE, taki dobrobyt a ZZ siłą stoją. jak to wytłumaczysz? Jak jest protest to stoi cały kraj. U nas towarzysze PR-em zaatakowali ZZ i myslą że to głębokie czasy PRL-u, ale mylą się bardzo. Czy wy sometimes nie piszecie na zlecenie?

leć dalej

Szybuj i leć dalej na wschód... tam twoje gniazdo...szkoda czasu na polemikę ,kto choć odrobinę jest świadomy tego co się właśnie dzieje, wie gdzie jest prawda i dobra wola. A ty kolego orle zejdź na ziemię.Zajebiście się nazwałeś "ORLE" z Medyki, awangardo europejskiej SC.

bohater

Orzełku. Jak się bardziej postarasz, to może 200% normy wyrobisz i medal od Szefa dostaniesz i koledzy będa dumni.

Back
Do góry