Czy awans na stanowisku jest jeszcze możliwy?

Przepraszam, że wtrącę się w dyskusję, która jest zapewne ważna, a nawet bardzo ważna, gdyż sprawy te dotyczą nas wszystkich. Padały tu m.in stwierdzenia, że np. znów nas oszukano... Tak oszukano, nie pierwszy zapewne i nie ostatni raz. Jak wszyscy wiemy (a może nie wszyscy) Sławek podjął się w głośno mówić właśnie o tego typu sprawach (jego wystąpienia i publiczne wypowiedzi). Teraz jak wszyscy wiemy (a może nie wszyscy) ma dyscyplinarkę. Dyscyplinarka dla związkowca, który broni praw pracowników. Czy to jest w porządku? Czy wobec takich działań nie jesteśmy w obowiązku stanąć w jego obronie ? !

Celniku !
Podnieś głowę !
ZADEKLARUJ SIĘ !

Wiem Maryśka, jestem związkowcem, maile wysyłam i wysyłać będe nadal, generalnie wszedzie gdzie się da, do posłów, senatorów, dziennikarzy...I to nie tylko dlatego, ze Sławek walczy o służbę, o nas... ale również dlatego, że jest dobrym, prawym człowiekiem, a takich ludzi jest coraz mniej, a przede wszystkim dla jego odwagi.

To prawda, że ludzi dobrych i prawych jest coraz mniej, a więc tym bardziej musimy stawać w ich obronie. Cieszę się, że bierzesz udział w akcji i zwracam się z prośbą do innych, wpisujcie się jeśli wysyłacie, gdyż jest szansa, że nasza akcja rozprzestrzeni się jak zaraza (przepraszam za porównanie).

SSC ze swoją gwardią pretorian, mocno okopali się na z góry upatrzonych pozycjach i tworzą monolit ideowy.
Nawet hipotetyczna zmiana "układu politycznego" , nic nie wniesie do naszej rzeczywistości. KTO "dobrowolnie"
ustąpi pola i ewidentnych zdobyczy materialnych, czy terytorialnych.
Spójrzcie na kacyków plemiennych typu Kaddafi.Szerokość geograficzna może i inna, ale ... styl !

a z innej beczk i- o co chodzi z NOWĄ regulacja uposazenia zasadniczego kadry kierowniczej? mialy byc dodatki - a teraz wg kryteriow jak w projekcie do dodatkow (ilosc podleglych osob/stanowisk eksperckich) maja ustalac widelki pensji!!!!!!!!!!!!!
a chyba inne bylo zalozenie - że za stanowisko dodatek - a gdzy konczysz kierownicza kariere-dodatek oddajesz...a teraz znowu jakies mieszanie???????? podniosa sobie pensje zasadnicze , a jak po wyborach / inna opcja pozamiatac przyjdzie- ostanie im sie pensja (ktora teraz podniosa - przyp pensję nie dodatek- stosownie do zajmowanego stanowiska????????????????)

Back
Do góry