Cywile a protest

piesszarik1323 napisał:
Anonymous napisał:
a jestesmy razem w protescie czy nie?
a jestesmy razm do podwyzek i emerytur czy nie?
W tym proteście wszyscy biorą udział. I walczymy o to samo dla cywili i mundurowych! Dobrze wiesz że w naszym referacie nie ma podziałów i mam nadzieję że inni skończą z tekstami cywil, mundurowy. Wszyscy pracujemy w jednej firmie SC!

Mati napisał:
samo twoje pytanie świadczy o intencjach...smutne

Sorki ale o jakie intencje kolegi chodzi? Czyż nie jest realistą? Czy nieznany jest stosunek niektórych fc do cywili? Mimo blisko 4-ech lat cywili w SC niektórzy jeszce kreują podziały na mundurowych i sweterki. A zapewniam że to nie "sweterki" do tych podziałów dążą,

Czyli jak, uzgadniamy ze razem do konca, czy wypinamy sie na siebie a potem bedziemy - mundurowi i cywile - naskakiwac na siebie "a, bo ty wtedy..." ?

Anonymous napisał:
piesszarik1323 napisał:
Anonymous napisał:
a jestesmy razem w protescie czy nie?
a jestesmy razm do podwyzek i emerytur czy nie?
W tym proteście wszyscy biorą udział. I walczymy o to samo dla cywili i mundurowych! Dobrze wiesz że w naszym referacie nie ma podziałów i mam nadzieję że inni skończą z tekstami cywil, mundurowy. Wszyscy pracujemy w jednej firmie SC!

dokłądnie wiem to "gościu" ;) w naszym referacie można liczyć na wszystkich i jest spoko "cywil" czy "mundurowy" jest poprostu kolegą z pracy, ale w skali tego forum to widze ze nie jest wcale tak fajnie, wrecz pzreciwnie. stad moje/nasze pytania.

To może by ktoś wspomniał tym z MF że cywile także pracyją w SC.
Panie SIWY - cywile też są na tym forum i Pana popierają!

pracownik cywilny
Piątek: UŻ
Poniedziałek: UŻ
Wtorek: jak trzeba UŻ
Pociągnę i dalej. Kochani fc, pamiętajcie że cywil idąc na zwolnienie dostaje tylko 80% wynagrodzenia. Mimo tego faktu ja i wielu innych kolegów cywili w pełni popieramy NASZĄ WSPÓLNĄ AKCJĘ, ponieważ jedziemy NA TYM SAMYM WÓZKU i w pełni utożsamiamy się z SC!!!
Panie SIWY, pracownicy cywilni popierają protest fc celnych i mamy nadzieję, że nie zostanie to zapomniane przez naszych kolegów z pracy!!!

Właśnie! Trzeba kogoś wybrać.
Jak znacie taką osobę to prosimy o propozycję.
Ja niestety jestem za młody i nie wiem kto mógłby jechać, ale proszę o wypowiedź bardziej doświadczonych!

cywil w SC napisał:
Właśnie! Trzeba kogoś wybrać.
Jak znacie taką osobę to prosimy o propozycję.
Ja niestety jestem za młody i nie wiem kto mógłby jechać, ale proszę o wypowiedź bardziej doświadczonych!
dokładnie trezba nbam kogoś z doświadczeniem i rozeneaniem w problemach naszej formacji. ja sam jestesm w szeregach SC około pół roku. obawiam sie ze jestem jeszcze żółtodziób

Back
Do góry