Co z Gdynią i Olsztynem????

elbląg i podległe jemu oddziały (braniewo, gronowo), to stary nie do skruszenia beton. wiem, widziałem, pracowałem, przeniosłem się do innej izby. oni tam mają swój świat. to jest zbiurokratyzowane na max-a społeczeństwo urzędników którzy w palarni wylewają swoję żale, gaszą peta i rozchodzą się. im się niczego nie chce. tam potrzebna jest bomba która rozpiży towarzystwo na cztery wiatryi powyrywa nogi z foteli zasiedziałym na nich urzędasom. tam wiatr odnowy jeszcze nie dotarł i chyba szybko nie dotrze. widocznie tak im dobrze.

Niestety nie wiem czy Gdynia się przyłączy bo jestem na zwolnieniu :D Prawda jest jednak taka, że to zależy głównie od Bazy Kontenerowej a tam sami alokersi bez jaj i honoru.

co z gdynia

W Gdyni śledzie maja za dobrze, afery korupcyjne niczego ich nie nauczyły i nic nie zmieniły w głowach kaszubów, oni myślą, że zawsze im będzie żreć. Na protest z ich strony nie ma co liczyć, Państwo w państwie.

Jestem z Olsztyna i wstydzę się za tych wszystkich z mojej Izby, którzy boją się zaprotestować. Ludzie ruszmy się to jest niepowtarzalna szansa na zmianę naszego celniczego losu. Jeszcze nigdy tak bardzo nie zainteresowaliśmy mediów, tym jak bardzo źle nam się pracuje. I to tylko dzięki kolegom i koleżankom ze wschodniej granicy. Nie przyglądajmy się biernie temu jak bardzo się poświęcają, dołączymy do nich. NATYCHMIAST ! Przecież nie robią tego tylko dla siebie ale dla nas wszystkich. KOLEDZY I KOLEŻANKI, WSZYSCY CI KTÓRZY ODWŻYLIŚCIE SIĘ ZAPROTESTOWAĆ I NADALIŚCIE TEMU TAKI ROZGŁOS DZIĘKUJĘ I PRZEPRASZAM ZA OLSZTYN.

OC Elbląg

Nic dziwnego,że w Elblągu nie ma protestu - Naczelnik wszystkich członku zarządu tamtych związków obsadził na stanowiskach kierowniczych i nagle wszelkie szumy w Elblągu ucichły. Brawo Naczelnik !!!!!!!

gosciu z gdyni nie obrazaj alokersow jesli w takim momecie nie wiesz co sie dzieje w twojej izbie bo jestes na zwolnieniu to raczej ty nie masz jaj bo zeby sie zdecydowac na wyjazd z wlasnch terenow to chyba trzeba miec jaja .nie wiesz o czym mowie :?: nigdy nie zrozumesz.po takim tekscie widze ze jestes nawet bez moszny :lol:

W Braniewie i Gronowie 80-90% skladu to ludzie alokowani i mlody narybek ponizej 3 lat. Kto z nich ma niby strajkowac ? Zreszta sposob pracy na tych przejsciach od lat przypomina wloski strajk (bylem, widzialem, pracowalem w ten sam sposob - czas byl na wszystko włacznie z czytaniem ksiazek, nie tylko gazet). Co ma sie niby zmienic ? Maja juz spac na stojąco, czy jak ? ;-)
Co innego Bezledy, ale o tym przejsciu nic nie wiem.

Niestety nie wiem czy Gdynia się przyłączy bo jestem na zwolnieniu Very Happy Prawda jest jednak taka, że to zależy głównie od Bazy Kontenerowej a tam sami alokersi bez jaj i honoru.

Wiesz co, ja tez jestem z IC Gdynia i jestem alokantem ale w przeciwieństwie do niektorych wystraszonych tubylców to ja jestem za protestem.

Back
Do góry