Co słychać w ic katowice

• Thread starter Thread starter Marek Jarek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
M

Marek Jarek

Gość
Co tam słychać w ic katowice czy nowy po już kogoś wymienił czy wyczyścił ic ze znajomków, pociotków, kuzynów, kuzynek, sekretarzy ,sbeków wojskowych, przydu... startreka i damca czy też dalej jest jak było. U nas w wawie jeden z członków zespołu słynny pan G /koledzy z cieszyna wiedzą kto/ chwalił się że będzie wiceszefem a to by oznaczało że izbę można likwidować

na korytarzach huczy od plotek że się zaczęło najpierw egzekucja potem bytom następnie katowice bielsko a na końcu góra a wszystko po to by wypalić katowice bo przecież cieszyna już nie ma, idzie zebrzydowice

Zmiany

Obecne zmiany mnie nie podniecają. Pani Naczelnik dawno się należało, gdyż swoje braki zawsze starała się nadrabiać swym zachowaniem. Tak kończą ci co uważają, że są niezastąpieni. W Bytomiu też osobowa rozgrywka na linii Zebrzydowice-Bytom. Nihil novi. I jak ktoś gdzieś nie wrzuci granatu to tak już pozostanie do 30.06. A może nawet dłużej. Szkoda plotkować. :D

w ślad za innymi izbami z posadą pożegnał się nasz spec od logistyki za co chyba za całokształt brawo panie dyrektorze czekamy na następne celne ruchy a jest co robić i na dole kierownictwa i na górze.powodzenia.

miałem sen że wreszcie zdarzył się cud i szefem został nasz człowiek wielki zasłużony specjalista od czynności operacyjnych południowych rubieży RP ,obudziłem się a tu 01 maja i chyba nic się nie zmieniło ,może to i dobrze.

Nowy Dyrektor jest cool :) Gratuluje nominacji !

Teraz tylko w ramach poprawienia nastrojów podziekowac tym co nas gnoili/gnoją i straszali/straszą a i chęc do pracy wróci :)

No cóż, odchodzący dyrektor okazał się być po prostu normalnym człowiekiem. Na tle swojego poprzednika wypadł całkiem dobrze.
Szkoda, że musiał odejść. Taki urok bycia p.o.
A tak na marginesie. Ciekawe jak długo MF chce utrzymywać te półroczne rotacje wśród kadry kierowniczej izb i czemu w sumie ma to służyć? Może gruntownym, zmianom w strukturach Służby Celnej?

Z dniem 1 czerwca 2006 roku Minister Finansów powołał do pełnienia obowiązków dyrektora Izby Celnej w Katowicach pana Jarosława Mrozka.

Pełniący dotychczas obowiązki dyrektora Piotr Pilżys powrócił do Łodzi na stanowisko zastępcy dyrektora tamtejszej Izby Celnej.
Jarosław Mrozek urodził się 12.IX.1967 w Wodzisławiu Śląskim. Ukończył Politechnikę Śląską w Gliwicach, uzyskując tytuł magistra inżyniera. Od początku swoją karierę zawodową związał ze Służbą Celną, podejmując z dniem 1 czerwca 1993 roku pracę w Urzędzie Celnym w Cieszynie. Po reorganizacji struktur śląskiej administracji celnej pełnił służbę w Urzędzie Celnym w Gliwicach na stanowisku inspektora celnego.
Nowo powołany dyrektor jest żonaty i ma dwoje dzieci.

CORINTIA

Elżbieta Gowin , Rzecznik prasowy IC w Katowicach

Czym się przejmujecie ? nowy dyrektor ?
Na jak długo ?

Może dopiero człowiek od v-ce premiera Leppera ma szanse zostać dłużej.

Bubu

Bubu napisał:
Nowy Dyrektor jest cool :) Gratuluje nominacji !

Teraz tylko w ramach poprawienia nastrojów podziekowac tym co nas gnoili/gnoją i straszali/straszą a i chęc do pracy wróci :)

Fredo pisze, że BUBU jest taki sam jak ten nowy dyrektor.

MROZEK Jarosław Andrzej
inż. ochrony środowiska, Krostoszowice

złożył oświadczenie: nie pracowałem, nie pełniłem służby ani nie byłem świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2 i art. 4 powołanej ustawy

Cytat z www.zzsc.region.cieszyn.pl: Już Ci niedługo-namierzymy Cię wkrótce!!Twoje grafomańskie i zboczone literackie wersety coraz bardziej Cię kompromitują!Jesteś zboczonym maniakiem.Admin do dzieła!!!Opublikujcie skąd te bzdety pochodzą!Ktoś nie ma naprawdę roboty!!

co za metody

A dlaczego nie powołać plutonu egzekucyjnego. Kto myśli inaczej - "pod stienku". To chore, ale typowe - zwłaszcza dla obecnej władzy. Chwycić za ryj i smirna. Ruki pa szwam. Znależć złapać zajeb... Po to jest forum, żeby się m.in. wykrzyczeć. Taki wentyl bezpieczeństwa, żeby nie pękła żyłka.

Chodzą słuchy, że to tylko kwestia czasu i grafoman zostanie zdemaskowany. Na forum www.zzsc.region.cieszyn.pl nie_celnik zamieścił Informację dla Zarządu ŚZZSC o adresie IP, z którego nadawał ten drań. Informacja była co prawda w kodzie binarnym ale nie_celnik zdołał ją rozszyfrować. Okazało się, że grafoman nadaje ... z Holandii! Czy aby spamer nie jest sfrustrowanym, zwolnionym ze służby celnikiem, który tuła się teraz po świecie za chlebem?

"Okazało się, że grafoman nadaje ... z Holandii! "

A może to ktoś, kto działa przez serwer w Holandii i nie jest funkcjonariuszem, a pisze z firmy w Polsce, bo jest wiele takich firm w Naszym kraju, a ja znam jedną z nich która tak działa i ma siedzibę oraz centralę w Holandii - np.: TNT Express Poland Sp.zoo.

Pozdrawiam

Anonimowy grafoman po prostu wali swoje śmiecie przez anonimowy serwer proxy zlokalizowany w Holandii.Wybrał naprostsze i najszybsze rozwiązanie. Gdyby admin chciał znać jego rzeczywiste IP i położenie,to dawno by je poznał.Wystarczy uruchomić odpowiedni program,który wskaże drogę pakietu. Zlokalizowanie kompa, to kwestia parunastu sekund.W ten sposób będzie miał ustalonego dostawcę netu i zlokalizowany obszar. Jednak cóż z tego? Dostawca nie ujawni danych abonenta. No chyba,że zwrócą się o to stosowne, umocowane instytucje prawne...
ps.a nie lepiej poprosić hackera, aby do kompa grafomana wpuścicć odpowiedniego robaka, co by jemu procka wywalił?

Back
Do góry