chcę pozwać tego wybitnego mówcę

Będąc funkcjonariuszami państwowymi nie powinniśmy wypowiadać się na temat polityki.

skory mamy prawa wyborcze, to wręcz odwrotnie. mówić, wołać, apelować, informować o partactwie rządzących, nie tylko przy obsłudze śrubek regulujących dochody i wydatki budżetowe. zwłaszcza gdy kołtuństwo próbuje narzucić swój punkt widzenia wszystkim wokół siebie.

Owszem REFORMA ale nie LIKWIDACJA !!!!!!!!!!!!!!
Co do SĘDZIÓW prowadziłeś BADANIA NAUKOWE , czy też po wypiciu paru piw tak orzekłeś te wyniki procentowe ?
Sorry ale dalsza dyskusja uwłacza mojej godności !!!

Powodzenia !!!

OFE nie było przemyślane i należy mu się reforma, ale taka, żeby środki zostały własnością obywateli, a że niemi nie są, orzekł sąd kilka lat temu, więc całe OFE to fikcja. Co do ruchu PO, wcale nie byłem jednoznacznie krytyczny, gdyż to faktycznie absurd, by ZUS przekazywał środkido prywatnych OFE, które kupują dług państwa! To niepotrzebny pośrednik, państwo samo może pożyczyć sobie te pieniądze od nas, a potem oddać w emkach. Po prostu OFE nie powinny móc skupować obligacji państwowych i żadnego państwowego długu, a jedynie inwestować aktywnie (akcje itp.)
Co do sędziów, to ja ich tak nie nazwałem, jedynie stwierdziłem prezentowany obecnie wizerunek. Choć w głowie mi się nie mieści, że może być choćby jedna "czarna owca" w takim zawodzie, ale jak widać wszystko jest możliwe.

Ostatnia edycja:
I jeszcze ... pomyśl o czym piszesz, gdyż propagowanie informacji fałszywych może być KARALNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście również na płaszczyźnie międzynarodowej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Owszem REFORMA ale nie LIKWIDACJA !!!!!!!!!!!!!!
Co do SĘDZIÓW prowadziłeś BADANIA NAUKOWE , czy też po wypiciu paru piw tak orzekłeś te wyniki procentowe ?
Mi też się wydawało , że "Misiewicz" to przypadek ale tu powszechne ruszenie ;)
Sorry ale dalsza dyskusja uwłacza mojej godności !!!

Powodzenia !!!

I jeszcze ... pomyśl o czym piszesz, gdyż propagowanie informacji fałszywych może być KARALNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście również na płaszczyźnie międzynarodowej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nochal - trochę się chyba zaplątałeś - cytujesz oi komentujesz sam siebie?

a o jakich procentach piszesz? możesz zacytować?

chyba powinieneś trzymać się z daleka od procentów

Jeśli Ktoś prezentuję pogląd, że ktoś jest "Złodziejem" to mówi o "wszystkich" czy też o jakieś części? Jeżeli mówimy o części to mówimy o pewnej grupie z całości, a to jest pewien procent z całości.
Natomiast jeżeli mówimy o wszystkich to również o mnie , a to dotyczy mnie a ja nie jestem "złodziejem" dlatego w mojej opinii jest podstawą do zaskarżenia !!!!!!!!!!!!!!:mad:

nochal - trochę się chyba zaplątałeś - cytujesz oi komentujesz sam siebie?

a o jakich procentach piszesz? możesz zacytować?

chyba powinieneś trzymać się z daleka od procentów

Fajnie Nochal, że zachowałeś resztki obiektywizmu..."PO rozpoczyna manipulację...", respect!
A sędziów wśród których są pospolici złodzieje i celników uważanych za złodziei lud nie będzie żałować, więc dla społeczeństwa super władza. Nawet to rozumiem, szkoda że obrywam za nie swoje...

nic nie zacytowałeś więc domyślam się że o ten fragment się pienisz nochal?

"celników uważanych za złodziei"?

"uważanych przez lud" za takich to nie to samo co "złodziei" nie?

skarga odrzucona

obraza bezzasadna :)

Ja się "pienie", jak czytam debilne teksty , które uderzają w uczciwych ludzi !!!
Ponadto popularyzacja jedynie zgodnych z jedną opcją polityczną haseł, które wypaczają FAKTY, również jest chore !!!
Poza tym naruszają apolityczność funkcjonariuszy i urzędników !!! itd

Radosnego pełnego ciepła niedzielnego popołudnia dla wszystkich i tych pokrzywdzonych i tych co na czyjeś krzywdzie zrobili karierę :cool:

nic nie zacytowałeś więc domyślam się że o ten fragment się pienisz nochal?

"celników uważanych za złodziei"?

"uważanych przez lud" za takich to nie to samo co "złodziei" nie?

skarga odrzucona

obraza bezzasadna :)

Back
Do góry