CELNIKU - czy zagłosujesz jesienią na obecną ekipę ???

Nie licytujmy się: SLD, PJN itp. Jeżeli ktoś ma ochotę na kolejne obiecanki bez pokrycie, niespełnione obietnice i najważniejsza jak ma poczucie że żyje w kraju, który jak jedyny jest zielony w całej Europie ( najlepsza gospodarka dla przypomnienie) to gratuluję sampoczucia.
Brak pomysłu na politykę prorodzinną, brak pomysłu na służbę zdrowia, świeży temat - kulturalni kibice.......na stadionach, i wiele innych.
Czy naprawdę jest tak kolorowo?
Nasza służba - kolejny przykład, zamysł reformy był dobry, słuszny i jak najbardziej zasadny. A jak wyszło? Stworzono elitarną grupę oficerów, a reszta .......powodzenia, wartościowane.....pomyłka.
Czy ktoś zna firmę, w której Kierownik zarabia mniej od podległych mu osób? Ja nie znam, a u nas tak jest. Chore, no nie do końca. W tym kraju, zielonej wyspie nic nie jest chore......

Obi Wann...piszesz „Nie licytujmy się: SLD, PJN....” a cały dalszy Twój post to nic innego jak agitacja i trąci tak jednoznacznie, że koń, by się tylko nie domyślił, kto wg Ciebie jest ok, a kto be?
Moim zdaniem co najmniej niefrasobliwie, nieodpowiedzialnie, a na pewno krótkowzrocznie podejmować jest temat polityki w SC. Nikt nie rządzi wiecznie i na pewno zostanie to zapamiętane...
Każdy ma swój rozum, a nie jak baran przeczyta parę opinii i zagłosuje jak mu napiszą.

Nie,nie i jeszcze raz nie.Żadna ekipa nie zasłużyła, żeby na kogokolwiek głosować. Puste obietnice i nic poza tym.

Nie,nie i jeszcze raz nie.Żadna ekipa nie zasłużyła, żeby na kogokolwiek głosować. Puste obietnice i nic poza tym.

Zasadniczo masz rację, tylko "nie głosować" także źle !!!
Ja jednak wybrałem.
Szukałem na tyle zwariowanej opcji, by nie obawiała się "pyskować" w Naszej sprawie. Partia "marginalna" z niewielką szansą na zaledwie kilka miejsc w sejmie, ale właśnie dlatego serio licząca na każde poparcie, także tak "niewielkiego" środowiska jak Nasze.
Jestem świadomy, że szanse są nikłe, ale przynajmniej sumienie będę miał spokojne ...

Obi Wann...piszesz „Nie licytujmy się: SLD, PJN....” a cały dalszy Twój post to nic innego jak agitacja i trąci tak jednoznacznie, że koń, by się tylko nie domyślił, kto wg Ciebie jest ok, a kto be?
Moim zdaniem co najmniej niefrasobliwie, nieodpowiedzialnie, a na pewno krótkowzrocznie podejmować jest temat polityki w SC. Nikt nie rządzi wiecznie i na pewno zostanie to zapamiętane...
Każdy ma swój rozum, a nie jak baran przeczyta parę opinii i zagłosuje jak mu napiszą.

Kolego megaman.....
agitacja mówisz....masz prawo demokracja, wolność słowa itp.. Nie interesuje mnie na kogo głosujesz, komu ufasz twoja sprawa. Forum pozwala na przedstawianie własnych odczuć, również politycznych, twoim zdaniem podejmowanie polityki w SC jest krótkowzroczne.
Służba Celna jest apolityczna???
Gratuluję ci poczucia humoru... ale nie martw się po jesiennych wyborach dostaniesz roczny płatny urlop z tytułu wypalenia zawodowego.
Pozdro

NIE z całą rodziną. Żadnych wyborów.

I będę do tego namawiać wszystkich znajomych. Już wiem na 100%, że nasz głos nie ma żadnego znaczenia.
Jesteśmy wyjęci spod prawa i jak długo tak będzie nie widzę potrzeby głosowania.

I właśnie na takim podejściu zyskuje partia bliźniaka, gdyż ma on wierny elektorat. Jeżeli będzie mała frekwencja to wredny mały człowieczek wróci do koryta. Też nie wiem na kogo glosowac, a miłościwie nam panujący jedyne co mają do zaoferowania to strach przed tym co z bratem ukradł księżyc. W takim układzie jedyne co pozostaje to oddać, albo głos nieważny, albo zagłosować na trzecią siłę w obecnych sondażach.

Back
Do góry