Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masz rację ! w przypadku niemieckich braci wdać różnicęw d..e byłeś g...o widziałeś,na nagraniu widać wyraźnie ze ja wystawili bo za bardzo im przeszkadzała
w d..e byłeś g...o widziałeś,na nagraniu widać wyraźnie ze ja wystawili bo za bardzo im przeszkadzała
jaki temat,takie słownictwo.widać że nie pracowałeś przy obsłudze ruchu osobowego.chcesz to jedz na jej miejsce i wykaż się elegancją i kultura osobistą.
100% racji, tymbardziej że ten funkcjonariusz jest kobietą a dziś ich święto, a tak dla przypomnienia a niektórym do wiadomości i stosowania - http://www.przemysl.ic.gov.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=91&Itemid=524&lang=plRozumiem, że ty do podróżnych, petentów też się tak odzywasz jak się zdenerwujesz?
Kultura osobista obowiązuje każdego, a kobiecie takie słownictwo szczególnie nie przystoi.
I z mojej strony koniec tematu. Mundur zobowiązuje.
Jak łatwo wszyscy ferują wyroki. I pewnie nikomu z Was nie zdarzyło się wyzwać jakiegoś kierowcy, spedytora, agenta czy innego petenta. Wszyscy już ją skazali, brawo, gratuluje obiektywizmu.
Używanie takich słów nie przystoi osobie noszącej mundur a na nim ORŁA, to są niby reprezentanci NARODU, i niekiedy powinni zmilczeć lub ugryżć się w język, co innego ubrani w cywilne ciuchy, Ci mogą nawet powiedzieć -"spieprzaj dziadu" i wszystko jest OK.
Bolo- Jak na razie autor nagrania dostal grzywnę, zamienioną na areszt. To po pierwszym filmie.
no dokładnie! Proponuje tym wszystkim celnikom siedzącym za biurkami od 7:30 do 15:30 i rozmyślającym 8 godzin o tym czy może: "kawka, nie nie herbatka, albo nie, jednak kawka, chociaż może zjem kanapkę, a nie, mam przecież serek wiejski w lodówce" - popracować trochę na dwunastki w święta, weekendy, nocki, upał, jeb*tny mróz, deszcz, dodatkowo oglądając niekończącą się kolejkę Passatów na swoim pasie z "podróżnymi", którzy prowokują do takich zachowań. I wtedy możemy podyskutować o tym jak się zachowywać na DPG ( dla biurkowców - Drogowe Przejście Graniczne) podczas kontroli i o tym co to znaczy mundur i orzeł na czapce, bo chyba większość z Was myśli, że praca na granicy to pomykanie w galówce, pantofelki na glanc, zielona koszula i krawacik!! Fakt, może tych przekleństw było ciut za dużo, ale ton i sposób rozmowy jak najbardziej adekwatny.Najwięcej do powiedzenia i oburzenia chyba mają ci co siedzą za biurkiem i nie mają pojęcia o pracy na pasie. Chociaż nosimy ten sam mundur to jednak nasza robota jest zupełnie inna. Łatwo wydawać wyroki po pozorach, oderwanych od całości urywkach, nie znając wszystkich faktów.