B
bunia25
Gość
Będie jzda, bo "turyści" tych z MF przeżują i wyplują. A czy oni wiedą w którym ręku trzymać śrubokręt a w którym latarkę? he he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To stań w Przemyślu na przejściu dla pieszych. Zaręczam, że nie będziesz taka warszawka okJaka jazda koleżanko?, 3 dnia pracy ( z opaską na ręku) wyznaczono mnie do odpraw w ruchu osobowym i jazdy nie było. Normy można opanować w 1 godzinę. Dalej wszystko zależy od chęci.
Jaka jazda koleżanko?, 3 dnia pracy ( z opaską na ręku) wyznaczono mnie do odpraw w ruchu osobowym i jazdy nie było. Normy można opanować w 1 godzinę. Dalej wszystko zależy od chęci.
Jaka jazda koleżanko?, 3 dnia pracy ( z opaską na ręku) wyznaczono mnie do odpraw w ruchu osobowym i jazdy nie było. Normy można opanować w 1 godzinę. Dalej wszystko zależy od chęci.
Czy "norma" 300 OSOBÓWEK na zmianę przewiduje JAKĄKOLWIEK KONTROLĘ ???
Jestem teraz w wew. OC i aż nie chce mi się wierzyć, że jest to możliwe. Czy jesteście już tak wyposażeni w najnowsze cuda techniki, czy też macie po prostu taki "styl"? A może "Unia" wymaga podpisanych kiedyś norm i ktoś nie zauważył w "kontrakcie"; WYMAGA to zastosowania "takiego to, a takiego" zasobu techniki, bo w innym wypadku osiągnięcie norm nie będzie możliwe ...
Czego się czepiasz. Wyraźnie napisałem, że warszawka mądra jest zza biurka, a zobaczymy jak sobie da radę z motłochem na granicy.Ty Kangurek jak Ci się uda rozebrać auto "do malowania" to pogadamy. Jak przychodzi świeżak to "turyści" walą jak w dym bo zielony jest. Każdy kit Ci wcisną. Normy można opanować i chęci mieć, ale żeby dać sobie radę z cwanym przemytnikiem to trzeba mieć doświadczenie na pasku a nie w biurze.
Droga Rybko! bardzo Cię szanuję za rozsądne podejście do naszych problemów i rezolutne komentarze,ale możesz mi wierzyć lub nie...! ich pracę na pasie regulują - niestety odgórne dyspozycje i instrukcje pracy na OC- mówiące o takiej formie kontroli...szczegółów nie będĘ podawać, bo może to być delikatnie "pisząc"-przekroczenie uprawnień...!