buahahaha

Super

W końcu ktoś nie wytrzymał!!!!!! Super :)

Banda nierobów będzie robiła co umie najlepiej czyli nic. Kto da zgodę na taki protest chyba nikt normalny. Włamywacze zrobią protest pt. Nie zamykajcie drzwi żeby szybciej nam się kradło- to dopiero jest super.

Banda nierobów będzie robiła co umie najlepiej czyli nic. Kto da zgodę na taki protest chyba nikt normalny. Włamywacze zrobią protest pt. Nie zamykajcie drzwi żeby szybciej nam się kradło- to dopiero jest super.

Celgos miałem ciebie za homo sapiens jednak zostało tylko homo no sapiens :D.Tutaj nie chodzi o przyzwolenie na kitranie tytoniu tylko o to aby zollki stały na pasach i odprawiały podróżnych czy tak trudno pojąć.A teraz zacytuję twoje słowa "Banda nierobów będzie robiła co umie najlepiej czyli nic" Jak inaczej nazwać sytuację jak z pasa odjeżdza po odprawie góra dwa lub trzy samochody na godzinę.Jednak na wzmiankę zasługuje fakt ze to nie jest pomysł szeregowych FC ale to już inna bajka:)

Ta banda nierobów najbardziej do Was pasuje ! Bo łazicie z kąta w kąt i chcecie jeszcze za to wieksze wypłaty.PYTAM za co za granie na kopie w budzie! Módl się zeby dalej te ,,nieroby'' jeździły bo inaczej dołączysz do grona bezrobotnych bo pewnie nic innego nie potrafisz robić jak tylko szukac fajki

Do cienkiego bolka

Ta banda nierobów najbardziej do Was pasuje ! Bo łazicie z kąta w kąt i chcecie jeszcze za to wieksze wypłaty.PYTAM za co za granie na kopie w budzie! Módl się zeby dalej te ,,nieroby'' jeździły bo inaczej dołączysz do grona bezrobotnych bo pewnie nic innego nie potrafisz robić jak tylko szukac fajki

Pracuję legalnie od 19 roku życia. Jak pisałem wcześniej pracowałem fizycznie, zajmowałem kierownicze stanowiska więc nie oceniaj mnie swoją miarą. A jak myślisz że celnicy są dlatego bo są przemytnicy to znaczy że g....no wiesz o naszej robocie. Was nie będzie my pozostaniemy i najmilszym widokiem będzie ujrzeć was przy łopacie ( no tych podupadłych na zdrowiu przy miotle coby im za ciężko nie było- ot taki ludzki odruch).

Ździsiu z Bisztynka

Celgos miałem ciebie za homo sapiens jednak zostało tylko homo no sapiens :D.Tutaj nie chodzi o przyzwolenie na kitranie tytoniu tylko o to aby zollki stały na pasach i odprawiały podróżnych czy tak trudno pojąć.A teraz zacytuję twoje słowa "Banda nierobów będzie robiła co umie najlepiej czyli nic" Jak inaczej nazwać sytuację jak z pasa odjeżdza po odprawie góra dwa lub trzy samochody na godzinę.Jednak na wzmiankę zasługuje fakt ze to nie jest pomysł szeregowych FC ale to już inna bajka:)
Nie uważasz że już dość się skompromitowałeś na tym forum, przestań zmieniać nicki na coraz to nowsze bo twoje wypowiedzi są za każdym razem tak samo infantylne.

buahahaha buahahaha buahahaha

Nie uważasz że już dość się skompromitowałeś na tym forum, przestań zmieniać nicki na coraz to nowsze bo twoje wypowiedzi są za każdym razem tak samo infantylne.

Jutro zadwonię do niego z tą nowiną od ciebie :D:D:D:rolleyes: i szok

Pracuję legalnie od 19 roku życia. Jak pisałem wcześniej pracowałem fizycznie, zajmowałem kierownicze stanowiska więc nie oceniaj mnie swoją miarą. A jak myślisz że celnicy są dlatego bo są przemytnicy to znaczy że g....no wiesz o naszej robocie. Was nie będzie my pozostaniemy i najmilszym widokiem będzie ujrzeć was przy łopacie ( no tych podupadłych na zdrowiu przy miotle coby im za ciężko nie było- ot taki ludzki odruch).

Napewno bedziecie ale w mniejszym gronie i być moze właśnie Ty też trafisz do łopaty !!

Ok

Napewno bedziecie ale w mniejszym gronie i być moze właśnie Ty też trafisz do łopaty !!

Z przyjemnością stanę do łopaty z ćwierćinteligentem który większość swojego marnego życia spędził na wymyślaniu gdzie by tu schować, siedząc na d...e w samochodzie i narzekając na swój biedny los " czemu k...wa akurat mi wyciągnęli a tamten przewiózł, na bank jechał na układzie". Tak wygląda z mojego punktu widzenia filozofia życiowa tych biednych nie mających za grosz honoru ludzi, którzy jak się im wyjmuje fajki nie zdają sobie z tego sprawy że łamią prawo. Wtedy winien jest celnik, więc co - spalmy mu samochód, powybijajmy szyby w chacie, przebijmy opony. Także od biednej nękanej mróweczki tylko krok od bandytyzmu, więc proceder ten należy zlikwidować. Jak zostanie wyeliminowany ja z przyjemnością zmienię zajęcie z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku wobec mojego kraju który przemytnicy okradają.

"kaziu", pracowałem w życiu i umysłowo i fizycznie. Ale uczciwie. Mogę spokojnie w lustro spojrzeć. A wasze ukitrane fajeczki i na lewo sprzedane paliwko, to mniej podatków, to znaczy mniej na drogi, szpitale, szkoły itd. Ale taki jak ty "obywatel świata", krążący pół życia pomiedzy Rosją a Polską ma klapki na oczach, widzi tylko te dozwolone 2 paczki (plus ewentualnie te schowane). Taki jak ty, uważa że mu się coś należy za sam fakt przemieszczania się po powierzchni ziemi.
Widzę kupę ludzi którzy uczciwie pracują, np. rolnicy, robotnicy. Znam takich, którzy żyją niebogato, ale wstydziliby się okradać innych, bo przemyt do tego się w gruncie rzeczy sprowadza. I takich ludzi szanuję.
A ty, jak się domyślam, nawet porządnie schować papierosów schować nie umiesz, o uczciwej pracy nie mówiąć. A później żalisz się, że celnicy fajki wyciągają. A oni od tego są żeby wyciągać.

Back
Do góry