Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W końcu ktoś nie wytrzymał!!!!!! Super![]()
Banda nierobów będzie robiła co umie najlepiej czyli nic. Kto da zgodę na taki protest chyba nikt normalny. Włamywacze zrobią protest pt. Nie zamykajcie drzwi żeby szybciej nam się kradło- to dopiero jest super.
Banda nierobów będzie robiła co umie najlepiej czyli nic. Kto da zgodę na taki protest chyba nikt normalny. Włamywacze zrobią protest pt. Nie zamykajcie drzwi żeby szybciej nam się kradło- to dopiero jest super.
Ta banda nierobów najbardziej do Was pasuje ! Bo łazicie z kąta w kąt i chcecie jeszcze za to wieksze wypłaty.PYTAM za co za granie na kopie w budzie! Módl się zeby dalej te ,,nieroby'' jeździły bo inaczej dołączysz do grona bezrobotnych bo pewnie nic innego nie potrafisz robić jak tylko szukac fajki
Nie uważasz że już dość się skompromitowałeś na tym forum, przestań zmieniać nicki na coraz to nowsze bo twoje wypowiedzi są za każdym razem tak samo infantylne.Celgos miałem ciebie za homo sapiens jednak zostało tylko homo no sapiens.Tutaj nie chodzi o przyzwolenie na kitranie tytoniu tylko o to aby zollki stały na pasach i odprawiały podróżnych czy tak trudno pojąć.A teraz zacytuję twoje słowa "Banda nierobów będzie robiła co umie najlepiej czyli nic" Jak inaczej nazwać sytuację jak z pasa odjeżdza po odprawie góra dwa lub trzy samochody na godzinę.Jednak na wzmiankę zasługuje fakt ze to nie jest pomysł szeregowych FC ale to już inna bajka
![]()
Nie uważasz że już dość się skompromitowałeś na tym forum, przestań zmieniać nicki na coraz to nowsze bo twoje wypowiedzi są za każdym razem tak samo infantylne.
Pracuję legalnie od 19 roku życia. Jak pisałem wcześniej pracowałem fizycznie, zajmowałem kierownicze stanowiska więc nie oceniaj mnie swoją miarą. A jak myślisz że celnicy są dlatego bo są przemytnicy to znaczy że g....no wiesz o naszej robocie. Was nie będzie my pozostaniemy i najmilszym widokiem będzie ujrzeć was przy łopacie ( no tych podupadłych na zdrowiu przy miotle coby im za ciężko nie było- ot taki ludzki odruch).
Napewno bedziecie ale w mniejszym gronie i być moze właśnie Ty też trafisz do łopaty !!
Ta banda nierobów najbardziej do Was pasuje ! Bo łazicie z kąta w kąt i chcecie jeszcze za to wieksze wypłaty.PYTAM za co za granie na kopie w budzie! Módl się zeby dalej te ,,nieroby'' jeździły bo inaczej dołączysz do grona bezrobotnych bo pewnie nic innego nie potrafisz robić jak tylko szukac fajki