Brawo ?!?

No to teraz na pewno dostaniemy świadczenie mieszkaniowe.
Co ma piernik do wiatraka. Czy za akcje policjantów pod biedronką też ktoś miałby wyciągać konsekwencje dla całej formacji? A może po marcowej sytuacji z udziałem funkcjonariusza SW, oni jako cała formacja mieliby tego dodatku nie dostać??

Co ma piernik do wiatraka. Czy za akcje policjantów pod biedronką też ktoś miałby wyciągać konsekwencje dla całej formacji? A może po marcowej sytuacji z udziałem funkcjonariusza SW, oni jako cała formacja mieliby tego dodatku nie dostać??
Może nic nie ma ale jak ktoś potrzebuje pretekstu to go znajdzie. Nalegam jednak aby nie ferować wyroków bo w sprawie nie tak dawnego zastrzelenia policjanta przez policjanta w bramie słyszałem 5 wersji zdarzenia zanim odtworzono to scena po scenie w "Państwo w państwie", natomiast ci którzy porównują to wydarzenie do śmierci naszego kolegi w Legnicy w 2012 to sami się powinni leczyć. Nazwanie tego morderstwem to albo brak znajomości art. 148 KK albo jakaś chora nienawiść - przecież ten instruktor nie przyszedł na zajęcia żeby zabić ale nie zachował środków ostrożności które zakończyło się tragicznie. Obecna sprawa to jak dla mnie nic innego jak bójka w barze lub pod barem, czekamy na zapis monitoringu i kwestia tego telefonu pod nr 112 który miał być wykonany.

Ostatnia edycja:
Może nic nie ma ale jak ktoś potrzebuje pretekstu to go znajdzie. Nalegam jednak aby nie ferować wyroków bo w sprawie nie tak dawnego zastrzelenia policjanta przez policjanta w bramie słyszałem 5 wersji zdarzenia zanim odtworzono to scena po scenie w "Państwo w państwie", natomiast ci którzy porównują to wydarzenie to śmierci naszego kolegi w Legnicy w 2012 to sami się powinni leczyć. Nazwanie tego morderstwem to albo brak znajomości art. 148 KK albo jakaś chora nienawiść - przecież ten instruktor nie przyszedł na zajęcia żeby zabić ale nie zachował środków ostrożności które zakończyło się tragicznie. Obecna sprawa to jak dla mnie nic innego jak bójka w barze lub pod barem, czekamy na zapis monitoringu i kwestia tego telefonowania pod nr 112 który miał być wykonany.
Wydaje się, że wzmożenie panów dwóch, łącznie z nawiązaniem do wypadku połączonego z głupotą czy brawurą, jest próbą przykrycia oficjalnego komunikatu KAS w tej żenującej tak naprawdę sprawie.

Jeśli prawdą jest, że wezwali Policję, to tak naprawdę to kompromituje to nie funkcjonariuszy KAS, tylko osoby decyzyjne ws komunikatu i funkcjonariuszy formacji z literką p.

Przypomnę niedawną tragedię z udziałem osoby zatrzymanej , bez podawania szczegółów, też z Wrocka.

Co nie umniejsza sprawy ewentualnej hulanki czy podjęcia działania w ewentualnym trybie hero , ale czy nikt nigdy nie hulał?

@ZZC, niezależnie od imponderabiliów, pełne poparcie za podjęcie publicznych działań wyjaśniających i obrończych.

No to teraz na pewno dostaniemy świadczenie mieszkanio

Wydaje się, że wzmożenie panów dwóch, łącznie z nawiązaniem do wypadku połączonego z głupotą czy brawurą, jest próbą przykrycia oficjalnego komunikatu KAS w tej żenującej tak naprawdę sprawie.

Jeśli prawdą jest, że wezwali Policję, to tak naprawdę to kompromituje to nie funkcjonariuszy KAS, tylko osoby decyzyjne ws komunikatu i funkcjonariuszy formacji z literką p.

Przypomnę niedawną tragedię z udziałem osoby zatrzymanej , bez podawania szczegółów, też z Wrocka.

Co nie umniejsza sprawy ewentualnej hulanki czy podjęcia działania w ewentualnym trybie hero , ale czy nikt nigdy nie hulał?

@ZZC, niezależnie od imponderabiliów, pełne poparcie za podjęcie publicznych działań wyjaśniających i obrończych.
Jeśli mówimy o tej samej sprawie - to funkcjonariusz został zwolniony ze służby, uniewinniony i nie chciał juz wrócić do naszej formacji.

Back
Do góry