Brawo ?!?

Skarbek1972

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
142

Odpowiedziałem w innym wątku. Żałosne!
Mam nadzieję, że goście nie przejdą na emeryturę, o ile mają prawa emerytalne, po dyscyplinarnym wydaleniu ze służby i pięknej zasłużonej odsiadce w pełnym wymiarze bez zawiasów!

Mam ponadto nadzieję, że nie są to znani mi przedstawiciele tejże izby. Jeżeli to młode gnoje z wybujałym ego (z jakiegoś tam dwo, czy innych komandosów 😂) do pierdla na 10 lat, bez zawiasów. O ile to cywile przykre ale także. Bo teraz to każdy z kas to funkcjonariusz.

Dzień dobry, zostaliśmy poinformowani, że sprawa jest na etapie postanowienia o przedstawieniu zarzutów, śledztwo dopiero się zacznie - zatem nie bardzo wiemy SKĄD TAKI WERDYKT MEDIÓW, SKAS . W kraju prawa do czasu zakończenia śledztwa - nie ujawnia się żadnych jego szczegółów. Ponadto nie wydaje się wyroku - nim taki nie zostanie wydany przez Sąd. PROSIMY O WSPARCIE DLA NASZYCH KOLEGÓW CAŁEGO ŚRODOWISKA. Z informacji uzyskanych od uczestników zajścia wiemy, że to nasi funkcjonariusze dzwonili na 112 i na Policję z prośbą o interwencję, bowiem doszło do zatrzymania obywatelskiego osoby, która podawała się za policjanta, ale nie miała przy sobie ani legitymacji, ani nic innego nie wskzywało, że jest policjantem. Nasi funkcjonariusze byli po służbie w Rynku we Wrocławia - całe zajście miało miejsce ok 22.30 w piątek. Nasi funkcjonariusze to osoby kończące służbę przygotowawczą, a Policjant to człowiek również przed 30 - stką i jak się okazało pełnił służbę w Konsulacie Ukrainy ul. Nankiera we Wrocławiu. Mundur, czapkę oraz legitymację przyniosła koleżanka Policjanta (pełniła słuzbie wraz z Policjantem w konsulacie) która podeszła do miejsca zdarzenia, po przyjeździe Policji. Jeśli nasi koledzy są winni - zostaną ukarani, jeśli nie są winni - będziemy się cieszyć i jednocześnie mieć smutną refleksję, że nastały czasy, GDZIE FUNKCJONARIUSZE NIE POTRAFIĄ SIĘ DOGADAĆ.

Ostatnia edycja:
Mam ponadto nadzieję, że nie są to znani mi przedstawiciele tejże izby. Jeżeli to młode gnoje z wybujałym ego (z jakiegoś tam dwo, czy innych komandosów 😂) do pierdla na 10 lat, bez zawiasów. O ile to cywile przykre ale także. Bo teraz to każdy z kas to funkcjonariusz.
Pytanie o rekrutację się nasuwa od razu.

Testy psychologiczne ? Przecież to śmiech na sali. Internet i fora społecznościowe są pełne testów Ravena wraz z odpowiedziami.

Z całym szacunkiem dla tych zwierząt, ale małpa może się ich wyuczyć i zdać na 5.

Beknąć dyscyplinarnie powinien ten, kto ich opiniował psychologicznie do służby, a nawet ta cała Wysoka Komisja Rekrutacyjna .

Tylko patrzeć jak wykorzystają broń służbową.

Masakra, co się tam dzieje teraz.

Racja. Poczekajmy na wyjaśnienia. Bo coś mi tu się nie spina... Nie bili a jedynie obezwładnili...a to już daje do myślenia... Być może działali w dobrej wierze nie wiem zobaczymy za mało w tej chwili wiemy.Pisząc powyższe odniosłem się do wpisu ZOI WRO.

Ostatnia edycja:

Oświadczenie KAS​

Krajowa Administracja Skarbowa w oświadczeniu potwierdziła, iż w piątek wieczorem "doszło do czynnej napaści na funkcjonariusza Komendy Miejskiej Policji z udziałem 4 funkcjonariuszy Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Dolnośląskiego Urzędu Celno-Skarbowego".

Dzień dobry, uprzejmie informuję, że sprawa jest na etapie postanowienia o przedstawieniu zarzutów, śledztwo dopiero się zacznie - zatem nie bardz wiemy SKĄD TAKI WERDYKT MEDIÓW, SKAS . Wkraju prawa do czasu zakończenia - nie ujawnia się żadnych szczegółów śledztwa, Ponadto nie wydae się wyroku - nim taki nie zostanie wydany przez Sąd.. PROSIMY O WSPARCIE DLA NASZYCH KOLEGÓW CAŁEGO ŚRODOWISKA. Z informacji uzyskanych od uczestników zajścia wiemy, że to nasi funkcjonariusze dzwonili na 112 i na Polcję z prośbą o interwencję, bowiem doszło do zatrzymania obywatelskiego osby, która podawała się za policjanta, ale nie miał ani legitymacji, ani nic innego nie wskzywało, że jest policjantem. Nasi funkcjonariusze byli po słuzbie w Rynku Wrocławia - cale zajście miało miejsce ok 22.30 w piątek. Nasi funkcjonariusze to osoby w końcówce słu,żby przygotowawczej, a Policjant to człowiek róniez przed 30 - stką i jak się okazało pełnił słuzbę w Konsulacie Ukrainy ul. Nankiera we Wrocłąwiu. Mundur, czapkę oraz legitymację przyniosła koleżanka Policjantta (pełniła słuzbie wraz z Polich=jantem w konsulacie) która podeszła do miejsca zdarzenia, po przyjeździe Policji. Jeśłi nasi koledzy są winni ostana ukarani, jeśli nie będziemy się cieszyć.
Nie, czekać na nic nie trzeba. Okazali się, prawnymi spadkobiercami mordercy św. Pamięci Artura Pająka, który zginął podczas pełnienia służby w styczniu 2012 roku w Legnicy z rąk pseudoinstruktora, który po prostu go zastrzelił podczas zajęć z TITI (szczegóły sobie odpuszczam).

Ale prosze daruj sobie, jak nie znasz szczegółów. Nie plujmy sami sobie w twarz, wystarczy, że robią to inni. Jak nasi koledzy są winny, będzie czas na srodowiskowy lincz, a teraz prosze o powściągliwość w ferowaniu wyroków.

Dzień dobry, zostaliśmy poinformowani, że sprawa jest na etapie postanowienia o przedstawieniu zarzutów, śledztwo dopiero się zacznie - zatem nie bardzo wiemy SKĄD TAKI WERDYKT MEDIÓW, SKAS . W kraju prawa do czasu zakończenia śledztwa - nie ujawnia się żadnych jego szczegółów. Ponadto nie wydae się wyroku - nim taki nie zostanie wydany przez Sąd.. PROSIMY O WSPARCIE DLA NASZYCH KOLEGÓW CAŁEGO ŚRODOWISKA. Z informacji uzyskanych od uczestników zajścia wiemy, że to nasi funkcjonariusze dzwonili na 112 i na Polcję z prośbą o interwencję, bowiem doszło do zatrzymania obywatelskiego osoby, która podawała się za policjanta, ale nie miała przy sobie ani legitymacji, ani nic innego nie wskzywało, że jest policjantem. Nasi funkcjonariusze byli po słuzbie w Rynku we Wrocławia - cale zajście miało miejsce ok 22.30 w piątek. Nasi funkcjonariusze to osoby kończące służbę przygotowawczą, a Policjant to człowiek również przed 30 - stką i jak się okazało pełnił słuzbę w Konsulacie Ukrainy ul. Nankiera we Wrocławiu. Mundur, czapkę oraz legitymację przyniosła koleżanka Policjantta (pełniła słuzbie wraz z Policjantem w konsulacie) która podeszła do miejsca zdarzenia, po przyjeździe Policji. Jeśli nasi koledzy są winni zostaną ukarani, jeśli nie są winni - będziemy się cieszyć i jednocześnie mieć smutną refleksję, że nastały czasy, GDZIE FUNKCJONARIUSZE NIE POTRAFIĄ SIĘ DOGADAĆ.

Zgadzam się w pełni. Żaden policjant nie powinien pełnić służby w pojedynkę, a tym bardziej podejmować interwencji .

Monitoring. Wniosek natychmiastowy o zabezpieczenie tego środka dowodowego.

Proszę też zrozumieć moje oburzenie.

Przecież jest oficjalne potwierdzenie Krajowej Administracji Skarbowej.

Której rzecznik prasowy ma obowiązek podjąć działanie adekwatne, np. zażądać sprostowania fake newsa.

W każdym razie w obydwu przypadkach masakra.

Ale prosze daruj sobie, jak nie znasz szczegółów. Nie plujmy sami sobie w twarz, wystarczy, że robią to inni. Jak nasi koledzy są winny, będzie czas na srodowiskowy lincz, a teraz prosze o powściągliwość w ferowaniu wyroków.
Z całym szacunkiem, ale na określenie środowiskowy lincz, to się nie zgadzam.

Tu chodzi wyłącznie o standardy.

Jeśli chodzi o komunikację w miejscu, na pewno zawiodły .

Jeśli chodzi o stanowisko ZZC, to jest jak najbardziej właściwe.

Jeśli chodzi o naszą, środowiskową reakcję, to też jest właściwa, bo na podstawie dostępnych informacji .

Co do reszty, to masakra .

Niezależnie od tego, jaka jest prawda .

Przykro mi to pisać.

Z całym szacunkiem, ale na określenie środowiskowy lincz, to się nie zgadzam.

Tu chodzi wyłącznie o standardy.

Jeśli chodzi o komunikację w miejscu, na pewno zawiodły .

Jeśli chodzi o stanowisko ZZC, to jest jak najbardziej właściwe.

Jeśli chodzi o naszą, środowiskową reakcję, to też jest właściwa, bo na podstawie dostępnych informacji .

Co do reszty, to masakra .

Niezależnie od tego, jaka jest prawda .

Przykro mi to pisać.
Oczywiście, ma Pan racje lincz, to niewłaściwe słowo :).

Cieszy, że wreszcie przeszliśmy na Ty!

Pytanie czy ten policjant był w mundurze?
Bo jeżeli nie i jedyne czym mógł się "uwiarygodnić" było pokazanie broni - to by było słabe.

Oczywiście nie wiem, jak było głośno myślę.

Back
Do góry