Bialscy celnicy podnoszą kwalifikacje

rprprp

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
http://www.bialapodlaska.uc.gov.pl/?obiekt=2440

Jak wam się to podoba?

Czy osoby które zostały zakfalikowane do programu są tymi osobami które powinny w nim uczestniczyć?

Czy dyrektorów, naczelników nie stać żeby samemu zapłacić za studia podymlowe (a jak ktoś ma braki to już dawno powinien się dokształcić)?

No cóż, żenua szczególnie na SGH. Ciekawe jak wpłynie jakościowo to na ich pracę. Czuję, że bedą wspierać kontrolę przedsiebiorców, no z taką wiedzą to chyba oczywiste.
A księgowa to jaki kierunek wybrała....

Witam, powiem jedno warto się przyjrzeć kryteriom jakie były brane pod uwagę przy wyborze kandydatów, a ponadto przykre i smutne jest to, że osoby na stanowiskach dyrektorskich i naczelnikowskich dopiero teraz wzięły sie za kształcenie, zastanawiające (o czym to może świadczyc???) Dlaczego innym nie dają szansy!!!

Panie Spontan tak było, jest i będzie na wieki wieków... Czas przywyknąć.

Przywyknąć?? Myślę ze moze czas na zmiany i zmienić trochę myślenie ....

nareszcie

będziemy mieli wykształconych celników z bp nie tylko mgr od przysiadów i przewrotów w tył, nawzajem ze sobą spokrewninoskoligaconych którzy są już w czwartym pokoleniu celnikami. Przyszli oficyjerowie tanio zdobędą studia podyplomowe na etatów 1500 ile było przewidzianych miejsc. Tak trzymać. Wydzał kadr i szkolenia może być dumny awanse we wrześniu pewne.:D

Taa podnoszą kwalifikację, tylko skoro tak mamy wykształconych funkcjuszy to czemu jest taki burdel. A jak są problemy to nie ma mądrego żeby jasno powiedzieć co i jak robić!

Ostatnia edycja:
"Burdel" nie jest zależny od wykształcenia pracownika.Generalnie większość ludzi w Izbach Celnych ma wykształcenie wyższe(jak nie wszyscy).Może wyjątek stanowią "mechanicy samochodowi" których ostatnio zatrudniono w Białej-ci potrzebni byli ze średnim.
Na pewno dokształcani sa ludzie na wyższych stanowiskach w celu awansu zawodowego itd.Zwykły szaraczek taki co sie dopiero dostał do pracy to na pewno nie bedzie wysyłany na niewiadomo jakie studia czy szkolenia.
Wszystko przyjdzie z czasem.Nie wiem w czym macie problem:confused:

Na tą chwilę są ważniejsze sprawy....:(

Masz rację Obi....po co ruszać coś...co póżniej będzie wydawało zapach bardzo odległy od zapachu ...paryskich perfum !?.byłem w takim środowisku przez kilka lat,... dlatego wiem i znam ...o co kaman !?.A jeżeli nie wiadomo o co chodzi ....to chodzi o.....................................!?.Jest to prawda stara jak świat ,,,,..i nic tego nie zmieni.Pomimo tego mam do tych ludzi sympatię...nawet co do
pewnych osób...:) mam uczucia inne niż...ambiwalentne -bardzo subiektywne...
nawet bardzo,bardzo...:) , jednak wiem,że na horyzoncie powiewa już...biała flaga - bo wybrano "zwykłe życie" niż ...wyniosłe hasła ZZ i innych...mówiące o
zmianach w tej "FIRMIE".Mimo tego,będę wspominał ten epizod mojego życia i pracy bardzo uczuciowo....do końca ............:rolleyes:

będziemy mieli wykształconych celników z bp nie tylko mgr od przysiadów i przewrotów w tył, nawzajem ze sobą spokrewninoskoligaconych którzy są już w czwartym pokoleniu celnikami.

Pominąłeś jeszcze spore grono magistrów po płatnych studiach zaocznych typu zarządzanie i marketing hehehe :D
Nie trzeba się chyba wykazywać zbytnimi umiejętnościami, żeby je ukończyć... :D Co prawda poziom tych szkółek raczej nie jest zbyt wysoki, ale najważniejsze, że ma sie ten PAPIER...
A tradycje rodzinne to dobra rzecz :) Celniczy duch w BP nie zginie... :o

Co prawda poziom tych szkółek raczej nie jest zbyt wysoki, ale najważniejsze, że ma sie ten PAPIER...

W rzepinku jeden z tymi naukami wyższymi (inżynier)... miał kłopoty z poprawnym zaplombowaniem TIR-a.Teraz jak wiem...jest jednym z głównych
naczelniczków w tej ...śmiesznej,dziwnej izdebce !.:eek:

Levi

Zapomniałeś dodać że zbędnej,potrzebnej samym izbowym izdebce :cool:

Back
Do góry