żarłocznyzoll
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Hallo co tam w naszym "śląskim bagienku"?, wszyscy się pochowali i nikt nawet bąka nie puści??? czyżby jakieś 700 zł nagrody Was tak ucieszyło ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hallo co tam w naszym "śląskim bagienku"?, wszyscy się pochowali i nikt nawet bąka nie puści??? czyżby jakieś 700 zł nagrody Was tak ucieszyło ?
w mojej ic w ogóle nic nie ma dla szeregowych bez "szczególnych osiągnięć"
Tak nic dodać nic ująć.
Jak powyżej napisano, cięcia są wskazane od kierowników wzwyż. Z tego co słychać, idzie nowe, będą cięcia.
Tylko, że szkoda, że "nowe" które nastąpi będzie działać tak jak "stare" lub gorzej......................................
Prawdziwe "bagienko".
Dawno nie byłem na forum i jakie zdziwienie mnie ogarnia, że nie znajduję na katowickiej stronie wpisów z okresu czerwcowego protestu. Admin? Wirus? A może jakieś czary? Ale chyba sprawa jest prosta, krytyka i prawda zabolały nie do zniesienia.
I dobrze. Niech boli, ma za co.
Podobno we Wrześniu znowu mają zmieniać dyrekcję i kadrę kierowniczą? Nie wiem czy się śmiać, czy płakać? Jeśli prawdą jest plotka o Mroźnym, to nie wchodzi się do tej samej rzeki drugi raz! Obawiam się tych zmian nie na żarty, poziom części kadry kierowniczej sięga dna a teraz jeszcze to dno ktoś chce nam podpierdolić.
Zobaczymy czy to plotka czy nie.
Z nowym dyrektorem może i będą nowi naczelnicy, ale czy porządniejsi? Wątpię. Pani Dyrektor okazała się ok, ale dlaczego trzyma naczelników, którzy na prawdę od dawna zasługują na wymianę, a o jednym wice dyr. nie wspomnę bo mnie znowu wykasują.
Tak, że sami widzicie dzisiaj nie jest najlepiej, a może być równie kiepsko. Farsa.
Co nam robić gdy zwykłej przyzwoitości brak?