Awanse-styczeń 2009

t.morus

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Z niecierpliwością czekam na werdykt kto w wyścigu szczurów został zweryfikowany na tak, a kto na nie przy podziale awansów. czy przykładem lat poprzednich otrzymają je osoby które awansują dwa razy w roku czy może spadnie jakiś ochłap z pańskiego stołu dla tych którzy odrzucani są co roku bez podania przyczyny chociaż naczelnicy wystawiają wnioski o ich awansowanie.

Z niecierpliwością czekam na werdykt kto w wyścigu szczurów został zweryfikowany na tak, a kto na nie przy podziale awansów. czy przykładem lat poprzednich otrzymają je osoby które awansują dwa razy w roku czy może spadnie jakiś ochłap z pańskiego stołu dla tych którzy odrzucani są co roku bez podania przyczyny chociaż naczelnicy wystawiają wnioski o ich awansowanie.
Awans,a rowno trzymasz przelozonemu palec w d...?inaczej nie licz na to.

do Admina
proszę usuń mój post gdyż dyskusja idzie w bliżej nieznanym kierunku, a obrażanie się czy używanie wulgaryzmów nie było celem w jakim utworzyłem post.

nie poddawajcie się presji - czy z powodu takich oszołomów nie-celników mamy nie pisać na własnym forum ? wystarczy zlewka ich aktywności

Turysta

:):)Tutaj popieram bolo1999 pomimo ze jestem turystą jakim wiadomo. To jednak nie lubię chamstwa i nie pochwalam wulgaryzmów wszelkiej maści, ale też nie zaprzestanę polemiki z Celmikami różne tematy jak już zaznaczyłem tylko kulturka i szanujmy się nawzajem :):)

Popierasz bolka? to Ty nie widziales jak bolus mi brzydko w jednym poscie odpowidzial... bardzo nie ladnie ;-)

kulturka i tylko kulturka

Jak juz powiedziałem nie lubię wulgaryzmów niezależnie czy wypowiada się zoll czy ala-turysta. Dlatego tępie chamstwo pod wszelaką postacia :mad::mad: Niezniżajmy się więc wszyscy do poziomu bagna OK:):)

:Dawanse przyznane:D ciekawe czy będą uzasadnienia dlacze Ci, a nie Ci których odrzucono:) temat zamknięty

AWANSE TO JEST TEMAT TABU.:eek: ZBLIŻA SIĘ REFORMA:eek: TRZEBA SIE SPIESZYC, BO KOLEGÓW W KORPUSACH NIE BEDZIE:D

Back
Do góry