Ale cisza czyżby izdebka mlekiem i miodem płynąca

Były turysta

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Czy problem tkwi w patrz fotka

Attachments

• censored.jpg
    censored.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 407
Ostatnia edycja:
Mi się tam podoba

Wyszło na plus, a z kwatery głównej wiewiórki donoszą same pyszne wieści dot. 3%. No chyba że podzielą je jak zwykle po równo "nam wszystko wam g...."

"Będę cicho jak miś pod miotłą"

strasznie mi się to spodobało...pojechałeś Violettą aż miło... "dasz wiarę"?? :PP

Cytat był zamierzony i wiem skąd pochodzi, choć jedyna Violetta, którą znam (oczywiście nie na prywatnej płaszczyźnie) to osoba podpisująca pisma kadrowe. Obawiam się, że nasza służba (praca) zaczyna przypominać tandetny serial dla ambitnych gospodyń domowych (z całym szacunkiem dla naszych matek i żon). W naszym serialu wyrosły już gwiazdy i gwiazdki (oficyjerowie) teraz zobaczymy - „jak”? „Oni śpiewają”. Pierwsza piosenka Celgosiu to 3%-tówka mająca za zadanie uspokoić wrzenie zbierające się pod pokrywką (cyt. Violetkę: „Obiecanki sasanki a dla głupiego... stówa”). Dalszy repertuar może jednak bardziej przypominać pieśni żałobne (oby nie) z kulminacyjnym wartościowaniem w tle. Cyt. "Nieszczęścia chodzą stadami".

Cytat był zamierzony i wiem skąd pochodzi, choć jedyna Violetta, którą znam (oczywiście nie na prywatnej płaszczyźnie) to osoba podpisująca pisma kadrowe. Obawiam się, że nasza służba (praca) zaczyna przypominać tandetny serial dla ambitnych gospodyń domowych (z całym szacunkiem dla naszych matek i żon). W naszym serialu wyrosły już gwiazdy i gwiazdki (oficyjerowie) teraz zobaczymy - „jak”? „Oni śpiewają”. Pierwsza piosenka Celgosiu to 3%-tówka mająca za zadanie uspokoić wrzenie zbierające się pod pokrywką (cyt. Violetkę: „Obiecanki sasanki a dla głupiego... stówa”). Dalszy repertuar może jednak bardziej przypominać pieśni żałobne (oby nie) z kulminacyjnym wartościowaniem w tle. Cyt. "Nieszczęścia chodzą stadami".
Pozwole sobie na wtracenie swoich 3 groszy-kopiecie innych w tylek ,a gora kopie was.Dobrze wam tak,robicie za psy, a smietanke i tak zbiera gora.

Dalej szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Z tego co mi wiadomo to w VI RP jest wolność słowa jednak da sie zauwarzyć miejsca gdzie chyba czas się zatrzymał :D:D:D

Attachments

• Cenzura.jpg
    Cenzura.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 330
  • Cenzura internetu.jpg
    Cenzura internetu.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 360
  • Fascynacja wschodem.jpg
    Fascynacja wschodem.jpg
    95,3 KB · Wyświetleń: 360
......... hee

IC Przemyśl - jazda bez trzymanki, czyli mają tam j...... aby tak pisać.Czytając posty to cęka opada :D jakie tam newsy wypływają,a stosunki międzyludzkie są the best :D.

ps.czyli pamięć wraca

Edit: fajny awatarek :D :D

Ostatnia edycja:
Back
Do góry