Akcja - CZARNA WSTĄŻKA w Służbie Celnej

Przeczytałam informację. Udałam się do pasmanterii i zakupiłam czarną wstążeczkę. szpileczki też. Rozdam każdemu, kto będzie chciał. To naprawdę nie majątek. Liczy się każdy symbol, każdy gest i każdy czyn w obronie NASZEJ SŁUŻBY. Trzeba tylko zacząć od siebie.

Dziękuję wszystkim, ktorzy byli dzisiaj solidarni, przypieli wstążki i wyszli przed jednostki SC. Jesteście wielcy. Proszę o jedność całego środowiska jutro.

Jutro będzie kontynuacja zainteresowania mediów Naszą sprawą i akcją. Jutro też głosowanie wniosków o odrzucenie KAS przy pierwszym czytaniu i w razie odrzucenia wniosków Komisja, ktora powoła Podkomisję. Glosowania o 11.00 do 11.15

Usłyszeliśmy dzisiaj w kręgach PiS, że w Sejmie w ich Klubie jest wciąż rozdźwięk w sprawie tego gniota. Nawet jeśli trafi to do Komisji i potem do Podkomisji to może tam poleżeć w zamrażarce, może być radykalnie zmienione, nasze postulaty mogą być uwzględnione, wciąż wszystko moze sie zdarzyć. Trzeba wierzyć i działać do końca

Usłyszeliśmy dzisiaj w kręgach PiS, że w Sejmie w ich Klubie jest wciąż rozdźwięk w sprawie tego gniota

To tak jak u nas z kadrą kierowniczą niby są za nami ale jak co do czego to walą nas w łeb:mad:
Jak to się nazywa ?:confused:

W klubie PIS rozłam będzie bo cały elektorat ze ściany wschodniej sprawdzi kto z posłów PIS na których głosowali celnicy wraz z rodzinami zagłosował za pozbawieniem kilkunastu tysięcy porządnych ludzi środków do życia.

Służba Celna to już jest tylko
''NAPIS NA DROPSACH''
i nie będą szli za nami wbrew klubu PIS

Back
Do góry