ad. Komunikat w sprawie oflagowania ...

• Thread starter Thread starter cat
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam... mówimy piszemy... media... prasa... Do Sławka: To, co napiszę może jest głupie, ale mając kasę może by jakieś krótkie hasło o likwidacji naszej SC i skutków dla społeczeństwa umieścić na... bilbordach?! Może to nietypowe, ale widoczne przez wiele osób... Też... bilbordy na wyświetlaczach w komunikacji miejskiej? Czy te rozmowy z... tym małym mają jeszcze jakiś sens? To wg mnie gra na zwłokę... Pokazał wielokrotnie swoją "prafdomuwność" i "chonor" (zapis celowy) ;) Kontaktujmy się przez komórki ze sobą... i zaczynajmy coś ustalać... Ojjj...Ojjoj, ale mnie bolą... plecy... pzdr:cool:

mając kasę może by jakieś krótkie hasło o likwidacji naszej SC i skutków dla społeczeństwa umieścić na... bilbordach?! Może to nietypowe, ale widoczne przez wiele osób...
Popieram dobry pomysł, tylko zarząd związku musiałby wyrazić zgodę.

bylo jednorazowe uderzenie, swietny wywiad ze Slawkiem...nawet Ty go nie zauwazyles.

odpierwiastkuj się oświecony - skąd wiesz że nie zauważyłem? mówimy o terażniejszości - w trakcie akcji protestacyjnej - oni będą nas zohydzać w społeczeństwie - nieroby chcą podwyżek a zarabiaję 6500

odczep się ode mnie

Kromaks, pomysl przez chwile, poczytaj forum, w czerwcu prawdopodobnie bedzie akcja protestacyjna, jesli bedzie to sprawa bedzie naglosniona bez zadnych profesjonalnych PRowcow. Problem z PR jest taki, ze to dzialanie dlugofalowe na miesiace lub lata, nie ma PR na dni i tygodnie wiec PR jak najbardziej jesli chcemy zeby nas dobrze wspominali jak bedziemy historia, podobnie kwestia kancelarii prawnych, owszem ale rok lub miesiace temu.

?!

Że CO, proszę ???

Wskaż mi szybko źródło Twojego twierdzenia, bym mógł się czegoś douczyć. Moja wiedza w tym względzie kończy się na podziale działań (w zależności od potrzeb) od jednorazowego, do systematycznego (długofalowego).
Być może coś przeoczyłem, więc jako "zawodowiec" bądź łaskaw mnie oświecić.

?!

Że CO, proszę ???

Wskaż mi szybko źródło Twojego twierdzenia, bym mógł się czegoś douczyć. Moja wiedza w tym względzie kończy się na podziale działań (w zależności od potrzeb) od jednorazowego, do systematycznego (długofalowego).
Być może coś przeoczyłem, więc jako "zawodowiec" bądź łaskaw mnie oświecić.

K. Wojcik: PR jest świadomym, celowym, planowym, systematycznym i długoplanowym oddziaływaniem organizacji, władz, zrzeszeń na publiczność, zwaną otoczeniem, skierowanym na ukształtowanie z nią specyficznej jakości stosunków i układów przy użyciu komunikowania i pielęgnowania kontaktów jako jedynej, klasycznej metody, i podporządkowanie tych wpływów rygorom etycznym.
ps jesli masz problemy moge podkreslic niektore slowa, zeby ulatwic

Ostatnia edycja:
odpierwiastkuj się oświecony - skąd wiesz że nie zauważyłem? mówimy o terażniejszości - w trakcie akcji protestacyjnej - oni będą nas zohydzać w społeczeństwie - nieroby chcą podwyżek a zarabiaję 6500

odczep się ode mnie
przepraszam, nie uwzglednilem jednorazowego uderzenia, ktore jest dwukrotne, masz racje.

Witam... odnośnie wcześniejszego postu: dodajmy ewentualnie bilbordy zwłaszcza na lotniskach, dworcach kolejowych i PKS... Jak dopadnie nas epidemia niech obywatele wiedzą... dlaczego... Uświadamiajmy społeczeństwo... Może często... jest przeciwko z... niewiedzy? Coś mi się wydaje,że artykuły w prasie to zbyt mało... A może tak: "LIKWIDACJA SŁUŻBY CELNEJ = ZAGROŻENIE DLA BEZPIECZEŃSTWA OBYWATELI POLSKI I UE !!!" Jeżeli to głupie... sorki... pzdr:cool:
p.s. a może też w innych językach np. na lotniskach...

Ostatnia edycja:
przepraszam, nie uwzglednilem jednorazowego uderzenia, ktore jest dwukrotne, masz racje.

dalej udawaj greka - kolejne jednorazowe - jeden artykulik był, trzeba zadbać żeby pojawił się w czasie protestów kolejny, artykuł lub ogłoszenie, niezaplanowany i nieopłacony w momencie ukazania się pierwszego - więc również chociaż jednorazowy

ale nie - lepiej brnąć, ironizować i imputować

Witam... odnośnie wcześniejszego postu: dodajmy ewentualnie bilbordy zwłaszcza na lotniskach, dworcach kolejowych i PKS... Jak dopadnie nas epidemia niech obywatele wiedzą... dlaczego... Uświadamiajmy społeczeństwo... Może często... jest przeciwko z... niewiedzy? Coś mi się wydaje,że artykuły w prasie to zbyt mało... A może tak: "LIKWIDACJA SŁUŻBY CELNEJ = ZAGROŻENIE DLA BEZPIECZEŃSTWA OBYWATELI POLSKI I UE !!!" Jeżeli to głupie... sorki... pzdr:cool:
p.s. a może też w innych językach np. na lotniskach...

"czy jesteś ZA swobodnym obrotem bombami między państwami UE i ZA likwidacją SC?"

K. Wojcik: PR jest świadomym, celowym, planowym, systematycznym i długoplanowym oddziaływaniem organizacji, władz, zrzeszeń na publiczność, zwaną otoczeniem, skierowanym na ukształtowanie z nią specyficznej jakości stosunków i układów przy użyciu komunikowania i pielęgnowania kontaktów jako jedynej, klasycznej metody, i podporządkowanie tych wpływów rygorom etycznym.
ps jesli masz problemy moge podkreslic niektore slowa, zeby ulatwic

Hi, hi, hi ... "ZAWODOWIEC" ... hi, hi, hi ...
(CTRL+C/CTRL+V) ... Wikipedia

Czekałem właśnie na to, że jako pokraczny "zawodowiec", dasz się podpuścić >>koniowi<<, sięgając do pierwszej-lepszej definicji pojęcia "PR", spełniającej "podstawioną" Ci z premedytacją "tezę". Hi, hi, hi ... Daaawno mnie tak nikt nie rozbawił.

Z Tobą akurat, dyskusji na temat PR podjąć NIE MOGĘ, ponieważ
nie tyle NIE ODRÓŻNIASZ;
- "PR" traktowanego jako NARZĘDZIE przedsiębiorstwa - celem odróżnienia od MARKETINGU,
- od "PR" pojmowanego - ogólnie mówiąc - za NAUKĘ,
lecz przede wszystkim; nawet NIE WIESZ, o istnieniu takiej różnicy!
Pani prof. Wójcik, już by Ci dała "popalić", za Twoją "interpretację"

Poczytaj sobie może, o pojęciu - DZIAŁANIA w Public Relations ...

Sławek co myślisz o bilbordach z takim lub podobnym hasłem, chociaż kilka sztuk np w W-wie, jaki byłby koszt.
Ps.
Bolo wymyśliłeś kozackie hasło. Szacun.
Bomba! dorzucę się i ja.
Właśnie takie mocne, wyraziste hasła przykuwają oko. Muszą dawać do myślenia.
"Czy chcesz aby Polski rynek został zalany podróbkami z Chin dzięki likwidacji SC?"

Bomba! dorzucę się i ja.
Właśnie takie mocne, wyraziste hasła przykuwają oko. Muszą dawać do myślenia.
"Czy chcesz aby Polski rynek został zalany podróbkami z Chin dzięki likwidacji SC?"
. Łał, jestem " za a nawet przeciw" :-).Hasla wyraziste,rzucajace sie w oczy i dają do myślenia. Plus artykuly w gazetach, naglosnienie w mediach.Jakos o pielegniarkach trąbia juz 3dzien a o nas cisza. Moze dzieki temu ktos,cos,gdzieś...

a po co w Wawie??!! takie billboardy wystarczą w pierwszej miejscowości za każdym przejściem granicznym. Zobaczą je podróżni i przemytnicy. Likwidacja Służby Celnej z dniem 31.12. 2016 r!!!

ZObacz ile masz raptem rpzejśc granicznych i w znakomitej więszkości do pierwszej miejscowości jedzie się jedną drogą krajową więc taki billboard zobaczą wszyscy przekraczający granice + oczywiście można kilka w większych miastach

a po co w Wawie??!! takie billboardy wystarczą w pierwszej miejscowości za każdym przejściem granicznym. Zobaczą je podróżni i przemytnicy. Likwidacja Służby Celnej z dniem 31.12. 2016 r!!!

ZObacz ile masz raptem rpzejśc granicznych i w znakomitej więszkości do pierwszej miejscowości jedzie się jedną drogą krajową więc taki billboard zobaczą wszyscy przekraczający granice + oczywiście można kilka w większych miastach

Właśnie takie bilbordy powinny być wszędzie!!! Plakaty i ulotki. "Rząd likwiduje Służbę Celną!" itp. Te hasła mają być wszędzie, żeby aż oczy bolały!
To musi być atak jak na Pearl Harbor !

Back
Do góry