a ja jestem suuuuper zadowolony z wartościowania!!!!!!!!!!!!!! NARESZCIE!!!

No ja niestety też mam tak samo, bylam zaangazowana, lubilam swoje zajęcie i nagle stracilam cały zapał, kiedy jednego dnia skreslono 19 lat mojej pracy

minimum :) to za dużo :) jako funkcjonariusz na służbie starałem się jak mogłem nawet po 3 stanowiska obsługiwałem teraz z 1 nie dam sobie rady :)

Szczecin narzeka,że nie mają pojęcia o zarządzaniu zasobami ludzkimi a u mnie przyznano się, iż wypłacone wyrównania od 01.01.2010r. to porażka i postanowiono 3% wyrównać tą niegodziwość i tak zrzuciłem się na przyjaciela króliczka ja 2000 on 3200 ale jak dowidziałem się,że w innym referacie zrzucono się na generała bo nie ma za co zrobić świąt, gdyż pensja przekraczająca o 1600zł inych ekspertów jest zbyt mała by godnie uczcić narodziny Chrystusa - to strciłem męskość.W Szczecinie stracili chęć do pracy a ja potrzebuje zrzutki na Viagre o co apeluje.

... tych którzy byli niżsi stopniem ale zapieprz......li równo..
Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś młodym zadowolonym z siebie funkcjonariuszem, więc pytam, kiedy to kolega zdążył się tak nazaperdal..ć? Nawet zakładając, że pracujesz w najcięższych z możliwych warunków na pasku, odprawach kolejowych lub przy odprawie statków, non stop na dworze przy -20 i +20, śnieg, deszcz lub słońce to z racji krótkiego stażu trudno przyjąć za wiarygodne twoje słowa, że zapierd..sz gdyż inni pracują tak latami. Sądząc po twojej radości raczej pierdzisz w stołek w ciepełku, wykonujesz może nawet skomplikowane zadania przez 8 godzin, ale raczej trudno nazwać taką pracę zapierdal…m. Jak popracowałbyś ciężko przez 12 godzin, gdyby zlazły ci pazurki w przemoczonych butach, papieros podczas palenia przymarzł do wargi to mógłbyś twierdzić, że zapierdal..ś.

do: barbapapa
święta racja kolego!!!
ale wszystko wszystkim miejcie na uwadze że tzw wartościowanie mialo na celu podwyższenie uposażeń w urzędach, izbach i ministerstwie bo takie były jego kryteria, apeluję abyście nie obrzucali się nawzajem błotem bo to jest bez sensu, jest wielu zadowolonych i wielu niezadowolonych, niech wypowiedzą się również ci którzy zyskali np. po 4 latach pracy dostali młodszego eksperta - co oni sądzą o wartościowaniu???

Miałam nadzieję, że przy wartościowaniu ktos wezmie pod uwagę staż, nienaganne opinie, wnioski o awans w teczce i 1 gwiazdka przez ostatnie 10 lat. Ale do teczek osobowych nikt nigdy chyba nie zagląda. Liczy się tylko kto gdzie pracowal w dniu wartosciowania. Poprzednie miejsca ( a w kilku zdazyło mi sie pracować, nie mają znaczenia). Brak mozliwosci wyboru miejsca, jak tylko probowałam sie gdzies przeniesc dostawałam odmowę, a za chwile propozycję gdzie indziej. Dzisiejsi mlodzi zadowoleni eksperci , moze jeszcze to zrozumieją , gdy za chwile wejdzie etatyzacja, ich stanowisko zniknie i dostaną propozycję specjalisty.

Back
Do góry