Karolina12
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
No ja niestety też mam tak samo, bylam zaangazowana, lubilam swoje zajęcie i nagle stracilam cały zapał, kiedy jednego dnia skreslono 19 lat mojej pracy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś młodym zadowolonym z siebie funkcjonariuszem, więc pytam, kiedy to kolega zdążył się tak nazaperdal..ć? Nawet zakładając, że pracujesz w najcięższych z możliwych warunków na pasku, odprawach kolejowych lub przy odprawie statków, non stop na dworze przy -20 i +20, śnieg, deszcz lub słońce to z racji krótkiego stażu trudno przyjąć za wiarygodne twoje słowa, że zapierd..sz gdyż inni pracują tak latami. Sądząc po twojej radości raczej pierdzisz w stołek w ciepełku, wykonujesz może nawet skomplikowane zadania przez 8 godzin, ale raczej trudno nazwać taką pracę zapierdal…m. Jak popracowałbyś ciężko przez 12 godzin, gdyby zlazły ci pazurki w przemoczonych butach, papieros podczas palenia przymarzł do wargi to mógłbyś twierdzić, że zapierdal..ś.... tych którzy byli niżsi stopniem ale zapieprz......li równo..
oj łupie w kościach...pogoda nie sprzyja...trzeba to "wyleżeć"!koleżanki i koledzy L4
koleżanki i koledzy L4