a ja jestem suuuuper zadowolony z wartościowania!!!!!!!!!!!!!! NARESZCIE!!!

minio82

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
pozdrawiam tych. którzy wreszcie wyszli z cienia "inspektorów", tych którzy byli niżsi stopniem ale zapieprz......li równo z w/w inspektorami, tych którzy wreszcie odżyli i tak jak ja dostali kilka tysięcy wyrównania!!!!
pewnie w/w wypowiedź razi w oczęta starszych pracowników - ale kiedy były te wasze oczęta biedne jak myśmy musieli za was zapierda.....ć??? tego oczywiście już te oczęta nie widzą... i nie pamiętają...
pozdrawiam i wiem, że wszyscy się ze mną cieszą

i jeszcze bym zapomniał - wpłynęło na konto ok. 4 tyś. nagrody z funduszu 3%.

idę coś wypić

i tak pozdrawiam tych sfrustrofanych "starych"

Byt kształtuje świadomość !
Zatem powrót do przeszłości minio82 !
Żródeł krainy wiecznej szczęśliwości !
Brawo, nic dodać ,nic ująć!

jak kiedyś gawiedź pomrukiwała z niezadowolenia to organizowano jej igrzyska, czasem jakieś pożeranie chrześcijan przez dzikie zwierzęta ( wartościowanie), czasem jakieś spektakularne spalenie Rzymu ( wyrównania), od czasu do czasu na scenie zabijali się gladiatorzy ( 3%) a kiedy już się wszystko kończyło i tłuszcza wracała opita i szczęśliwa - znów była brana za ryj i do kieratu. To tyle w temacie założyciela postu...
ps. Minio82 pamiętaj - jest taka piosenka w której refren brzmi : "nic nie może przecież wiecznie trwać"...
ps.2 skoro dałeś sobą pomiatać i "zapierniczałeś" za kogoś to pretensje możesz mieć tylko do siebie

... zapieprz......li równo z w/w inspektorami, ...

Z tego wnioskuję Szanowny 'minio82', iż "ogrodnik" zrobił swoje, a z Ciebie zwykły jego pies!
Tak bardzo Cię cieszy, że "inspektorów" 'zapieprz...cych równo z innymi' kopnięto w tyłek, a kasę dostałeś TY ?!
Startujesz z pozdrowieniami do pozostałych, którzy "...tak jak ja dostali kilka tysięcy wyrównania" - wskazując to jako jedyny łącznik, łaskawie i zaszczytnie umożliwiający TWOJE pozdrowienia ... Cóż, pewnie Koledzy według Twojej sygnatury "Nie wiem, nie znam się, nie orientuje się, zarobiony jestem..." doskonale Cię znają i równie serdecznie przekażą swoje pozdrowienia!

No cóż

Z idiotą się nie dyskutuje, ja też dostałem parę tysiączków i nie jestem " stary" ale daleki jestem od tak kretyńskich wypowiedzi. Życzę ci (celowo z małej) abyś kiedyś został potraktowany jak ci starzy z których krzywdy jesteś tak zadowolony.

No to gratuluję dzięki wazeliniarstwu, kablowaniu albo zwykłemu garbowi dostałeś starszego specjalistę :D Większość mkc w tym ja dostało specjalistę lub młodszego z małymi wyjątkami a te wyjątki w większości właśnie dzięki jednej z tych trzech rzeczy dostały starszego, a szczególnie wybitne jednostki zostały nawet młodszym ekspertem :D

Wielka Porażka

proszę Was,nie obrzucajcie się błotem,wartościowanie stanowisk to Wielka Porażka SC,przeprowadzenie reformy skończy się ogromnym niezadowoleniem wśród funkcjonariuszy vide w Policji kilka lat temu ,wtedy przesyłano aluminiowe widelce Komendantowi Policja.Porażką dla całej formacji celnej jest krzywdzący program Sowa który podsumował pracę wielu tysięcy funkcjonariuszy nie zważając na nic.Rozgoryczenie które temu towarzyszy w obecnej chwili przełoży się na obsługę podmiotów gospodarczych ( ale kogo to obchodzi,przecież kadra oficerska jest zadowolona) Ambitni i pracowici funkcjonariusze potraktowani zostali jak przysłowiowe śmiecie.Wdrożenie wartościowania przekreśli szanse na dalszy rozwój i doskonalenie kadr,nikomu specjalnie nie będzie zależało na podnoszeniu kwalifikacji,skoro przyjdzie młody i będzie ekspertem bez doświadczenia i praktyki.Szanowni przełożeni nie wymagajcie poświęcenia od zawartościowanych celników w imię waszych sukcesów,wymagania stawiajcie ekspertom bez praktyki.Życzę powodzenia

epopeję można napisać na temat twojej głupoty, to tacy jak ty kijami bili w obozach...dno.
zwykły prowokator.

proszę Was,nie obrzucajcie się błotem,wartościowanie stanowisk to Wielka Porażka SC,przeprowadzenie reformy skończy się ogromnym niezadowoleniem wśród funkcjonariuszy vide w Policji kilka lat temu ,wtedy przesyłano aluminiowe widelce Komendantowi Policja.
Mamy problem z mediami. Aby media chwyciły temat potrzebny jest protest albo inna akcja o charakterze jak w Policji - wysyłanie aluminiowych widelców. Taka akcja skonsoliduje też środowisko do dalszych działań. Co proponujecie.

Może wyślemy rybie łuski do SSC. Będzie głośno w mediach.

CELNICY NIGDY NIE POGODZĄ SIĘ Z WARTOŚCIOWANIEM. JAKIE MACIE INNE CHWYTLIWE MEDIALNIE PROPOZYCJE KONSOLIDACJI ŚRODOWISKA?

Nie możemy tak tego zostawić. Co z tego, że zawiadomimy inne organy o możliwym nadużyciu. To za mało. Środowisko musi wspólnie i stanowczo zareagować.

Życzenia Świąteczne i Nowo Roczne dla naszego ukochanego Szefa w dzienniku ogólnopolskim nawet w Fakcie lub Super Ekspresie ( orientowałeś się Sławek ile to kosztuje ) ?

którzy wreszcie odżyli i tak jak ja dostali kilka tysięcy wyrównania!!!!
pewnie w/w wypowiedź razi w oczęta starszych pracowników -

..rozsmieszyło mnie twoje zadowolenie:o przypomina radość dziecka z lizaka, ale wcale Ci się nie dziwię. Obecne podwyzki i wyrównania to chyba najwyższa kasa w SC jaka kiedykolwiek była. Co prawda tylko dla niektórych, no ale jest. Ja nie dostałam ani grosza - inspektor, aspirant z długim stażem pracy i stosunkowo wysoką pensją. Na swoją obecną wypłatę i stopień pracowałam kilkanascie lat a teraz zarabiam tyle co młody pracujacy 2 lata;) Fajnie! Ale ty też będziesz stary i ze stażem 20 lat bedziesz zarabiał tyle co młody, który ledwo przyjdzie do pracy. A Twój awans- będziesz czekał aż zwolni się miejsce i wygrasz konkurs. Czy wtedy też będziesz uważał ze jest fajnie i nadal będziesz zadowolony? Wczoraj jeden z młodych pisał protokół i później spytał "sprawdzisz?" Sprawdziłam bo go lubię, co mi tam, ale przypuszczam że następnym razem zrobię oczy wielkości talerzyków deserowych i spytam " a co nie umiesz? przecież zarabiasz tyle co ja!" :p

minio...a czy ja mogę czuć się pozdrowiona mimo braku paru tysięcy "wyrównań" czy "3%"??? każdy zasuwa...(jeden warunek spełniam) czy na równi z inspektorami? na pewno nie bez ich pomocy...nie spotkałam się z "młodym", który przyszedłby z ulicy, siadł i robił sam...
nie wiem co Cię tak bawi, nie wiem czy, w sytuacji takiej jak Twoja nie było by mi głupio tak się z tym obnosić...chociaż...pewnie się nie obnosisz,za bardzo wybuchłeś na forum (anonimowo)...
na 100% masz w koło siebie doświadczonych ludzi,kogoś, kto Cię wprowadzał w "tematy" i pomaga w dalszym ciągu... takich, którzy powinni (oczywiście mając świadomość kim jesteś) zamiast rad, udzielać Ci teraz PŁATNYCH KONSULTACJI...

Ostatnia edycja:
Dobrze że ktoś się cieszy ja mam 9 lat w służbie oczywiście dalej mkc i 17 zł wyrównania. Fajny prezent na święta

jezeli nowe rozporzadzenie w sprawie uposażeń wejdzie (co poki co nie jest pewne) to moja podwyzka wyniesie cale 120 zł, jest to żałosna kwota w porónaniu z podwyżkami tzw. mlodych (którzy nadal przychodza do mnie z róznymi pytaniami), podobnie jak żalosna jest wypowiedx osoby, ktora zapocżtąkowała ten wątek.

Back
Do góry