6 czerwca test preselekcyjny Biała Podlaska

nie wiem, ja nie jestem związana z tym zawodem, całkiem inny kierunek i się załapałam na teścik :-)))

nie wiem, ja nie jestem związana z tym zawodem, całkiem inny kierunek i się załapałam na teścik :-)))

Związana nie jesteś ale chcesz się związać z zawodem celnika.Na rozglądanie się za dobrym sprzętem(śrubokręt,lusterko itp.) masz jeszcze czas ale radzę mieć na uwadze bo to co jest dostępne "w pracy" to zwykły szajs.Życzę powodzenia na testach.

tak szczerze mówiąc to chcę być celnikiem, mam nadzieję, że mi się uda, to już moje drugie podejście. W naszym kraju to tylko służba mundurowa i nic więcej. Mam spory staż jako pracownik administracyjno-biurowy, ale to nie dla mnie, lubię jak coś się dzieje. jak nie IC to policja.
jak będą wyniki to napiszę czy tak czy nie :-))
a TY pracujesz w IC??
pozdrowionka

... W naszym kraju to tylko służba mundurowa i nic więcej. ...

No to na pewno nie w cle! My jesteśmy służbą UMUNDUROWANĄ. :rolleyes:

A jak tu nie zaniemówić jak był kąt wyprzedzenia sworznia i budowa korbowodu... O oznaczeniach opon nie wspomnę :) Ale co się dziwić- potrzebowali mechaników :(

to było zaskoczenie, szczególnie dla pań :-)
zobaczymy co z tego wyjdzie jutro :-))

Takie rzeczy na teście?

A jak tu nie zaniemówić jak był kąt wyprzedzenia sworznia i budowa korbowodu... O oznaczeniach opon nie wspomnę :) Ale co się dziwić- potrzebowali mechaników :(

:)Nie ma się co dziwić koleżanko.IC w Białej Podlaskiej słynie generalnie z motoryzacji i spraw samochodowych także wczuwajcie się koleżanki.Chodziło
o korbowód do jakiegoś konkretnego auta?Może jakieś podyrektorskie?:).Serwis może będą przy IC uruchamiać?W końcu auta nie byle skąd tylko ze Szwajcarii to
wymagają odpowiedniej opieki..Niezłe jaja tam macie w BP.Pozdro i powodzonka.

Może nie sworznia ale kąt wyprzedzenia zapłonu,ja takie rzeczy czaje a jednak sie nie załapałem na test wogóle,a taka tusia czy jak jej tam ,nie związana z tematem i wykszt.motoryzacj. a sie załapała,więc pytam sie jak to jest w naszej ukochanej Polsce??

Dlaczego ludzie którzy mają odpowiedni dyplom nie sa dopuszczani do rozmów nawet,tylko sie liczy liczba punktów,przyjdzie z ulicy "jakiś magister gastronomii" czy inny i dostanie dwa punkty więcej i co będzie pracować,tylko dla was na stołkach sie to liczy.?

Może nie sworznia ale kąt wyprzedzenia zapłonu,ja takie rzeczy czaje a jednak sie nie załapałem na test wogóle,a taka tusia czy jak jej tam ,nie związana z tematem i wykszt.motoryzacj. a sie załapała,więc pytam sie jak to jest w naszej ukochanej Polsce??

Dlaczego ludzie którzy mają odpowiedni dyplom nie sa dopuszczani do rozmów nawet,tylko sie liczy liczba punktów,przyjdzie z ulicy "jakiś magister gastronomii" czy inny i dostanie dwa punkty więcej i co będzie pracować,tylko dla was na stołkach sie to liczy.?

śmieszny jesteś!! jakbym się nie znała to bym nie zdała, a tak wogóle to może znam się na samochodach, nie trzeba mieć dyplomu aby znać się na samochodach, i trzeba było troszkę pomyśleć i policzyć, a nie liczyć, że po 6 pytaniach o mechanikę pojazdową się dostaniesz!!! a co do magistra gastronomii to poszukaj go sobie w barze :-)
pozdrawiam

O ten korbowód to było ogólne pytanie, nie do konkretnego samochodu

Ostatnia edycja:
Do grzegorzad

Drogi kolego, już tłumaczę:)
W tym wypadku chodziło o nabór do policji... Na rozmowie z psychologiem pada pytanie do chłopaka "Czy chodzi Pan do baru", odpowiada, że tak- "Nie dobrze, bo spoufala się Pan z elementem przestępczym". Wchodzi mój znajomy i pada to samo pytanie. Wiedziony doświadczeniem poprzednika mówi że nie chodzi do baru... Na to P.Psycholog "To źle... prawdziwy "pies" powinien węszyć wszędzie" :D
Jaki z tego morał? nie muszę chyba nic więcej pisać :rolleyes:

P.S To nie ja tylko mój Mąż pisał ten test, ale jestem w temacie
Dostał się do II etapu z 33 pkt. i jest moim guru :D

Buziaki dla wszystkich!!!!![/QUOTE]

Czy mogła byś napisać gdzie twój ''genialny'' mąż stara sie dostać .

P.S. Chyba zawyżyłaś męża punktacjie :cool: !!!!!!!

test

Ile jest pytań i czego dotyczy ich zakres.
Czy faktycznie potrzebne jest poparcie..............aby się dostać?
proszę o odpowiedz biondaa@interia.pl

Czy mogła byś napisać gdzie twój ''genialny'' mąż stara sie dostać .

P.S. Chyba zawyżyłaś męża punktacjie :cool: !!!!!!!

A właśnie ze nie zawyżyłam!!!! :) Taka punktacja widnieje na jego stronie po zalogowaniu! DLATEGO JA TEŻ UWAŻAM ŻE JEST GENIALNY :D

Na razie nie powiem gdzie się stara... Tak dla bezpieczeństwa;)

W poprzednich naborach ludzie z testu dostawali po 35 pkt i się nie dostawali. Test jeszcze nic nie znaczy. Uważajcie żebyście nie wpadli w samozachwyt.

Powodzenia na rozmowach.

Wcześniej były 3 etapy,teraz widzę że sa 2 ,odpadły psychotesty z pania psycholog.
Ogólnie większe znaczenie ma rozmowa.

Poparcie to nie wiesz kto z tych kandydatów ma,nikt o tym się nie dowie.

Back
Do góry