.... 3 % .....

potwierdzona ilośc donosów do przełozonego-5000pln,niepotwierdzona ilośc donosów-3000pln,wniesiona ilośc donosów na ucho-1500pln,sama chęc złożenia donosu -500pln,samo podpierdzielenie- awans na stopniu lub stanowisku.......

czy jest tu na forum jakis odwazny kierownik np. referatu który napisze ile kierownicy dostali średnio nagrody?? pytam z czystej ciekawości i wogóle chciałam wiedziec jak różnicują sie nagrody zwykłych funkcjonariuszy w porównaniu do kierowników

czy jest tu na forum jakis odwazny kierownik np. referatu który napisze ile kierownicy dostali średnio nagrody?? pytam z czystej ciekawości i wogóle chciałam wiedziec jak różnicują sie nagrody zwykłych funkcjonariuszy w porównaniu do kierowników

Jestem kierownikiem referatu w ic- 3100,-złotych brutto, funkcjonariusze którzy pełnią służbę w referacie otrzymali od 2470 do 3600. Mysle że zadośćuczyniłem ciekawości.

Olsztyn nagroda 3200zł brutto średnia na głowę, przy tym, jeżeli ktoś dostał powyżej 500zł podwyżki uposażenia po wartościowaniu, dostanie tylko max 500zł brutto nagrody

Olsztyn nagroda 3200zł brutto średnia na głowę, przy tym, jeżeli ktoś dostał powyżej 500zł podwyżki uposażenia po wartościowaniu, dostanie tylko max 500zł brutto nagrody

ciekawe rozwiązanie

Warszawa, jeden z UC
Kierownicy max 4.249 (choc sa i niższe kwoty z tego co wiem)
pracownicy od 2.800 do 4.000 (zaolezy od ilosci osób ubrawnionych i tzw zwolnieniowców i przygotowawczej)
więc chyba nie ma wielkiego zróżnicowania miedzy kierownikiem a pracownikiem bo 200/300 zł to nie jakiś kosmos chyba?
Ktoś sieje wrogą propagandę w kwestii kierownictwa niższego szczebla... ich nagrod i uposażeń. Z tego co czytam powyżej podobna sytuacja i w innych rejonach kraju

Back
Do góry