Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Guma! Są sprawy wagi państwowej w naszej branży! A ty zamieniasz wszystko na pieniądz!Po co wszczynasz kwestie pieniężne!Zajmij się sprawami organizacji SC i przydatności części MF do dalszego rozwoju SC w kierunku skuteczności
działań mających na celu ochronę skuteczności fiskusa w walce z kontrabandą!
ale niewykorzystana kasa ... zwrócona do MFWszyscy w IC ŁÓDŹ zadowoleni z awansów, nagród i dyplomów?
Drodzy Paszczaku i Rachmistrzu! Przestrańcie srać po kątach! Jeśli chcecie udzerzyć na Dorkę wytoczcie grubą bertę!Życzę celnego udzerzenia!
czy znajdzie się bat na dupy szefów?ale nie podejrzewam, że w Przemyślu,Łodzi,Rzepinie Dyrekcja,świadomie podkreślam Dyrekcja TO GRONO SAMOBÓJCÓW.Bardziej to uwikłani w miejscowe układy nieszczęśliwcy, którzy z powody braku nadzoru MF chcą jak najwięcej ugrać dla siebie i swoich klakierów wietrząc swój szybki koniec.Dziwi mnie, tylko ich mimo wszystko ich głupota, że poświęcają się tak dla maluczkich sami się skończą myśląc, że niżej. starszego eksperta nie spadną.
Taboo! Sam sobie odpowiedziałeś!Dorka jest dobrze podczepiona ! Chyba pod Grabiego!Będzie rządzić i dzielić do następnych wyborów i trochę dłużej!
Czy ja wiem czy dobrze podczepiona, ja bym ujął to tak głupi to zawsze ma szczęście! Patrząc po wysokości nagród za 2012 /dorka na przedostatnim miejscu/ to chyba o podczepieniu nie może byc mowy, no chyba że to tylko kamuflarzTaboo! Sam sobie odpowiedziałeś!Dorka jest dobrze podczepiona ! Chyba pod Grabiego!Będzie rządzić i dzielić do następnych wyborów i trochę dłużej!
Faktycznie dostała nietęgo.Czy ja wiem czy dobrze podczepiona, ja bym ujął to tak głupi to zawsze ma szczęście! Patrząc po wysokości nagród za 2012 /dorka na przedostatnim miejscu/ to chyba o podczepieniu nie może byc mowy, no chyba że to tylko kamuflarz
Nagrody DIC-ów za 2012...
Faktycznie dostała nietęgo.
12 tyś. to raptem dopłata 100 zł do metra kwaterunku.
Za rok będzie lepiej bo dla Izby zakupiła CERTYFIKAT URZĘDU PRZYJAZNEMU PRACOWNIKOWI.
Urząd przyjazny pracownikom, kto wydał to ISO??? .Przyjazny inaczej?
Biorąc pod uwagę dokonania dyrekcji to jak najbardziej.
Przyjazne korpusy i wartościowanie dotyczące praktycznie wszystkich oddziałów.
Przyjazne skargi pracowników w sądzie.
Teraz mamy powrót po zwolnieniu z pracy funkcjonariusza oraz
mam na myśli te jednodniowe awanse.
Faktycznie dostała nietęgo.
12 tyś. to raptem dopłata 100 zł do metra kwaterunku.
Za rok będzie lepiej bo dla Izby zakupiła CERTYFIKAT URZĘDU PRZYJAZNEMU PRACOWNIKOWI.
Podsumowując całą dyskusję można zadać pytanie, czy widział ktoś przyjazny kołchoz ?
Tekst o sygnalistach ukaże się
18 lutego w Bloomberg Businessweek
Polska.
Dla niewtajemniczonych tzw. sygnaliści to osoby, które informują o patologiach w instytucjach publicznych tj. Izba Celna w Łodzi.
Ciekawi mnie czy będzie to o naszych decydentach sowicie nagradzanych za przyjazny urząd?