15 IX 2011 dzień integracji ???

KIKI

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
15 wrzesień dzień integracji ??? kto się tam będzie bawił ? zapisy trwają ...........................................:confused:

Kadra kierownicza zaprasza. Zapisy trwają a chętnych brak. Kto się będzie bawił, zobaczymy.

trzeba mieć nasrane w głowie aby zapraszać ludzi na imprezę integracyjna w czwartek, a w piatek normalnie do roboty ???
pracowałem w kilku firmach ale w zadnej nie było takich zagrań aby integracje organizowac w srodku tygodnia :)

pozdr.

PS
miłej zabawy :)

Jakie integracje ? Z kim ? Z nimi ? Oni się już zintegrowali przy mianowaniach, wartościowaniach. Oby po wyborach znalazł się dobry spawacz co im dupy od stołków odspawa. Pozdrawiam.

Niezle nas załatwili a teraz chcą się integrowac. Niech się kiszą we własnym integracyjnym sosie.Jak sobie popiją to moze sumienie nie będzie tak gryzło.

Wielebny !

Wielebny ! będzie ich rozgrzeszał i się pysznie razem bawć !:mad:

niech nie bedzie zdziwienia bo frekwencja napewno dopisze. Wszystkie dupolizy od dawna sie ślinią na ta impre

było super....

spotkałem znajomych, których nie widziałem od wielu, wielu lat.... . Nie jestem tą osobą, która się "podlizuje" (st. specjalista i ml.dyspozytor - po ponad 20 latach pracy), a poszedłem - bo widziałem listę osób. Nie żałuję!!!!!. Jeżeli o mnie chodzi, spotkanie to, spełniło moje oczekiwania - tj. było O.K.
Widzę, że jestem "pierwszy" - moze nie ostatni
(nie otrzymałem awansu itp. - bylem, bo chciałem)

matko z kim ja pracuje,czas ci sie zatrzymał?od kiedy nie ma młodszych dyspozytorow?nie wiesz jaki masz stopien?

Back
Do góry