Życzenie dla Dyr?

korcz

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Według stereotypów dyrektor jest osobą odbieraną negatywnie. Postać ta u wielu ludzi łączy się z wyobrażeniem osoby, która „czepia się” drobiazgów, nieustannie kontroluje, a już na pewno nie jest pomocna, ponadto dyrektor kojarzony jest z nepotyzmem, kumoterstwem. Jednakże ten stereotyp należałoby obalić, a to dlatego, że dyrektor wcale nie jest taki, jak zostało to opisane. Często bowiem zdarza się, ze dyrektor wstawia się za swoim pracownikiem, jest dla niego wsparciem, ostoją, służy dobrą radą.
W tych sytuacjach, a także wielu innych należy podziękować takiej osobie, dlatego

Dziękujemy ci dyrektorze za to że czujemy się docenieni, dowartościowani, a także zmotywowani do dalszego wykonywania swojej pracy tak, aby przynosiła jak najlepsze efekty. :confused:

W każdej chwili: zawsze i wszędzie, niech Dyrektorowi w życiu dobrze będzie!
Niech dobry los Dyrektora obdarzy Wszystkim tym o czym sobie tylko zamarzy!
Z okazji dnia Służby Celnej życzę dobrego zdrowia i pomyślności, niech w sercu dyrektora radość zagości. Moc awansów i nagród bez liku, spełnienia marzeń – a co najważniejsze dorwania … buntowników.:D

Wszystkim funkcjonariuszom Izby Celnej w Przemyślu w tym dniu życzę „normalności”.

No…… piękny wazelinowy wślizg. Może on nie jest taki zły, ale powinieneś nam życzyć, żeby nie był naszym dyrektorem. Nie każdy z nas ma żonę, która jest doradcą wojewody, nie każdy z nas ma w rodzinie biskupa albo arcybiskupa, nie każdy z nas jest byłym dyrektorem nie każdy z nas ma tz. garba. Tacy tylko ludzie mają dobrze z naszym dyrektorem, są bezkarni, awansowani, nagradzani i chronieni. Inni jak jeszcze cicho siedzą to maja, jako tako, ale jak ktoś powie trochę prawdy to pan dyrektor bezwzględnie go prześladuje. No… jego największa wada to, że jest ZWYKŁYM KŁAMCĄ. Ja życzę mu i jego bliskim zdrowia i szybkiego końca kariery w cle a nam szybkiej zmiany dyrektora, ale na NORMALNEGO celnika a nie polityczną marionetkę.

pytanie zadaje korcz , odpowiada rencista a jak juz publicznie się mówi to tak naprawdę jest ta sama osoba -Wiceprzewodniczacy związku Celnicy pl

Do użytkownika rencista sorki że odebrałeś to jako wazeliniarstwo bo dla mnie to czysta ironia chociaż z języka polskiego nie miałem samych piątek, ale każdy odbiera to jak uważa takie jego prawo i chwała mu za to.
Do użytkownika mercedes731 przepraszam bardzo to już nikt inny oprócz Pana Wiceprzewodniczącego związku nie może tutaj zrobić wpisu, proszę zauważyć że ja nikogo nie obrażam, nie bluzgam tylko z dystansem opisuję moje podejście do niektórych spraw ważnych lub mniej ważnych

Back
Do góry