Życzenia z okazji Dnia Św. Mateusza

slawomir.siwy

Administrator
Członek Załogi
Punkty reakcji
4 509
Miasto
ZZ Celnicy PL
Grudziądz, 21 wrzesień 2009 rok

W dniu Waszego Święta życzę wszystkim funkcjonariuszom
i pracownikom cywilnym Służby Celnej osiągnięć w tej
jakże pożytecznej i odpowiedzialnej pracy, a także sukcesów
w życiu osobistym.
Jednocześnie proszę przyjąć podziękowania za Wasz wysiłek
i rzetelne wykonywanie zadań postawionych przed Służbą Celną.
Niech łaska Waszego patrona św. Mateusza, a także władz państwa
nigdy nie opuszcza polskich celników, przynosząc Wam wszystkim zasłużony prestiż.

Poseł na Sejm RP
Marzenna Drab

Z okazji Naszego święta Zarząd Główny ZZ Celnicy PL życzy wszystkiego najlepszego wszystkim funkcjonariuszom i pracownikom Służby Celnej. Życzymy wytrwałości w codziennej służbie. Mimo uchwalenia ustawy o Służbie Celnej nie traćmy wiary w zjednoczenie BRACI CELNICZEJ i nastepnie realizację Naszych słusznych postulatów.

" ...nie traćmy wiary w zjednoczenie BRACI CELNICZEJ i nastepnie realizację Naszych słusznych postulatów."
Tu z kolei ja się uśmiałem. A żyć trzeba dalej...

Pomimo, iż nie rozumiem takiego zachowania, składam szczere życzenia także dla tych wszystkich, którzy swoją postawą torpedowali inicjatywy zmierzające do zjednoczenia Naszej grupy zawodowej, jak również bojkotowali oddolne działania ukierunkowane na realizację postulatów SŁUŻBY CELNEJ.

Życzę wszystkiego dobrego także tym celnikom, którzy za pośrednictwem niniejszego forum kibicowali kierownictwu SC przy wdrażaniu tej ustawy i wykorzystywali forum do przypodobania się swoim zwierzchnikom

a ja jako były Zoll obecnie stojacy z boku

zycze wszystkim celnikom aby mniej radzili, gadali, debatowali a duzo więcej robili, czynili i działali w swoim interesie w swoich sprawach;)

bo kochani nikt tego za was nie zrobi:D

a ja jako były Zoll obecnie stojacy z boku

zycze wszystkim celnikom aby mniej radzili, gadali, debatowali a duzo więcej robili, czynili i działali w swoim interesie w swoich sprawach;)

bo kochani nikt tego za was nie zrobi:D

Ja z okazji święta naszego patrona Mateusza,chciałbym bardzo podziękować Sławomirowi Siwemu za włożony trud w obronie naszych spraw, za narażanie się także w imieniu tych ,co to tylko umią dużo mówić i życzyć wytrwałości ,wiary w lepszą przyszłość,a także tego by Św Mateusz wspierał i wynagradzał za dotychczasowe działania .Panie Sławku-psy szczekają karawana jedzie dalej ! Niech pan nie zważa na dogryzania przez ludzi małych ,nie wartych nawet krytyki.Nie zapominam w swoich podziękowaniach o pani Marii Mrugale i innych celnych nadstawiających głowy za nas .Jeszcze raz dziękuję !!!

Ostatnia edycja:
również przyłaczam się do życzeń dla naszych władz związkowych. Nie jest różowo, ale tym bardziej alezy Im się szacunek za to że mieli odwage narażać samychy siebie (jak to niebezpieczne Sławek sam przekonał sie/przekonywuje) w imieniu nas wszystkich - również tych co wszystko wiedzą, tylko jak przychodzi do działania to mają najmniej do powiedzenia...

Back
Do góry