Życzenia Świąteczne

Status
Zamknięty.

arturciesielski

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Miasto
Radom
Wszytko co jest, MIŁOŚCIĄ I DOBROCIĄ leży na DRODZE, której żadna moc nie złamie.
Ten, który czyni dobro i ten co błądzi mają równe szanse na tę DROGĘ wkroczyć w każdej chwili. Nigdy nie jest za późno.
Ale bez oparcia w wierze nasza sprawiedliwość będzie "samosprawiedliwością" a nasza miłość do bliźnich może stać się jedynie miłością własną.
Nasza dobra samoocena będzie tylko naszą oceną - a inni mogą postrzegać nas bardziej krytycznie.
Nasze sumienie możemy zmanipulować i dostoswoać do stanowiska, miejsca czy czasów.
Nie stanie się to gdy znajdziemy OPARCIE, ODNIESIENIE, BOGA bez względu jak go nazwiemy i jak pojmujemy.
Życzę dobrej odmiany, odnalezienia siebie prawdziwego wszystkim FUNKCJONARIUSZOM I PRACOWNIKOM.
Naszym kolegom z pracy i przłożonym a także tym najwyższym - odpowiedzilanym za tak wielu ludzi.
Niech Bóg Wam wszystkim błogosławi.

Życzenia ...

:D Jakby na to nie patrzeć - drobny z Ciebie Manipulator.
Urodziłeś się nie w tej epoce, która Ci leży !
Teraz już nie mam najmniejszych wątpliwości,
ZZ działające w SC to nie są organizacje broniące szeregowych
f.c..Jest to żródlane odbicie ZZ działających na początku lat XX ubiegłego wieku w USA.Proponuję czasami , odrobinę - poczytać to i owo , przed snem.
Napewno nie zaszkodzi, a póżniej dopiero usuwać nie wygodne Tobie
opinie z Forum, czy komentarze w/g Ciebie maLUCZKICH.​

życzenia

Bądż Gościem na poziomie.
Jutro o 8.00 na gruzach załatwimy swoje i Twoje problemy .
I , co zero przemyśleń !

Ja będę czekał !

pomyliłeś osoby i wątki?

Jakże ja mogę usuwać twoje wpisy(wygodne czy niewygodne) czy czyjekolwiek? Nie jestem tu adminem tylko gościem jak ty!
Jeśli ci to zrobił admin to zwróć się do niego. Ale też nie wierzę : poprostu masz jaką fobie, poplątanie.
Spróbuj odszukać siebie zanim napiszesz znów jakiś obsurd i to nie do właściwego adresata.

Polska chrześcijańska ?!

Bądż Gościem na poziomie.
... I , co zero przemyśleń ! ...

Masz rację szanowny Celmanie! Zero przemyśleń !!!
Przemyśl więc może jeszcze raz swoje sugestie. Ja zauważyłem modną ostatnio tendencję na tym forum; jeśli narzekasz, jesteś przeciw komukolwiek lub wyciągasz stare brudy, to jesteś OK! Jeżeli natomiast odkrywasz swoją LUDZKĄ twarz, mówisz coś z serca- tak jak myślisz, przyznajesz się do bycia praktykującym chrześcijaninem, natychmiast to wzbudza podejrzenia, a etyka i moralność automatycznie stają się wątpliwe!
KAŻDY popełnia błędy, ale też KAŻDY może pod wpływem różnych wydarzeń zmienić siebie, swoją mentalność, a nawet światopogląd. Wystarczy uważna obserwacja, by móc stwierdzić czy zmiana jest jednorazowa czy też wogóle jest! Obecnie na tym forum odnoszenie się do Boga, czy też samej Wiary poddaje w wątpliwość całego Człowieka. Moim zdaniem, to BARDZO ŹLE ...

poprzednicy

Myślę Rybka, że celman nie wierzy w ludzką dobroć, w możliwość zmiany na lepsze itd.
I pewnie w wielu przypadkach będzie miał rację.
Nie zmienią się przecież nagle wszyscy i nie nastanie w poniedziałek królestwo szczęśliwości i życzliwości.
Niektórzy widzą potrzebę bycia życzyliwym i uczynnym w święta.
Inni czasu świąt potrzebują jedynie na rozrachunek ile dobra udało mi się uczynić na co dzień (a ile nie udało).
No są jeszcze ci, którzy i w dni powszednie i świąteczne myślą jak skrzywdzić bliźniego (świadomie czy nie) a na spotkania świąteczne naklejają na twarz nieszczery uśmiech, składają nieszczere życzenia bo "tak wypada".
Ale nie wszyscy muszą być nam życzliwi. Bądźmy więc wdzięczni za wszystkich - bo jeśli nie dobro nam czynią to czegoś nas uczą.

Myślę Rybka, że celman nie wierzy w ludzką dobroć, w możliwość zmiany na lepsze itd.
I pewnie w wielu przypadkach będzie miał rację.
Nie zmienią się przecież nagle wszyscy i nie nastanie w poniedziałek królestwo szczęśliwości i życzliwości.
Niektórzy widzą potrzebę bycia życzyliwym i uczynnym w święta.
Inni czasu świąt potrzebują jedynie na rozrachunek ile dobra udało mi się uczynić na co dzień (a ile nie udało).
No są jeszcze ci, którzy i w dni powszednie i świąteczne myślą jak skrzywdzić bliźniego (świadomie czy nie) a na spotkania świąteczne naklejają na twarz nieszczery uśmiech, składają nieszczere życzenia bo "tak wypada".
Ale nie wszyscy muszą być nam życzliwi. Bądźmy więc wdzięczni za wszystkich - bo jeśli nie dobro nam czynią to czegoś nas uczą.
A ja myślę, że jesteś tani klakier, co to nawet Święta wykorzysta dla siebie. Jak nie umiesz działać jako związkowiec, to przynajmniej PR masz dobry. Zazdroszczę samopoczucia.

kangur

1. Klakierować trzeba komuś? Komu więc ja klakieruję ? :)
2."Jak nie umiesz działać jako związkowiec, to przynajmniej PR masz dobry."
To już ocena więc pozostawiam ją faktycznie innym i nie skomentuję. Może masz rację.
3. Owszem -wykorzystuję Święta dla siebie - faktycznie udało mi tym razem odzyskać jeśli nie bardzo dobre to dobre sampoczucie (troche spokoju) i tu się zgadzam, a Tobie tego życzę.
Czy jest smaczne wykorzystywanie wątku życzeń, do personalnych ataków - pozostawiam do przemyślenia.

Zamknięty temat p.Ciesielskiego

Nie żebym miał coś osobiście przeciw p.C....Nic z tych rzeczy.
Preferuję, ewentualnie zamykanie drzwi, inni Zamykają posty, inni zamykają usta i sami stwarzają Swoje "IMAGE ".
Utknęło mi w pamięci logo pewnego dawnego programu radiowego "Mini Max", czyli przynajmniej w/g mnie Minimum słów - Maximum muzyki ".
P.C ... kreuje się na Guru Celnictwa.I chwała mu za to , trzeba wypełnić pustkę w przestrzeni międzyplanetarnej.Proponuję zatem p.C...,żeby zapytał się Szarych Szaraków, co to znaczy ilość OGL/min., a póżniej słać w eter Swoje myśli, typu nie rozumiem:confused::confused::confused:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry