Życzenia świąteczne i noworoczne dla SSC

texas hunter

Użytkownik
Punkty reakcji
0
Proponuję rozpocząć ten wątek z uwagi na fakt, iż raczej większości z nas nie będzie dane osobiście złożyć życzeń, a pewnie wielu ma szczerą potrzebę w związku z nadchodzącymi Świętami Bożego Narodzenia i Nowym Rokiem. Zacznijmy już teraz.

Ja, od mojej skromnej osoby życzę Panu SSC, aby ostał się na swoim stanowisku, ale tylko tyle, żeby mógł na własne oczy zobaczyć jak sprawnie będzie działało jego ukochane dziecko "wartościowanie". Jest Pan potrzebny naszym DIC-om. Bo cóż oni, biedaczki, by bez Pana poczęli.
Na pochybel. Merry X-mas, and Happy New Year

ps. Wściekły, oszczędź Go.

to ja się też dorzucę

wszystkiego najlepszego w tym roku życzę, bo w przyszłym już tak fajnie i spokojnie nie będzie

Dum licet, in rebus iucundis vive beatus!

Tłumaczenie :-)

Dum licet, in rebus iucundis vive beatus!

Póki można, żyj szczęśliwie wśród przyjemności!

Na razie krótko, później pomyślę o życzeniach dla SSC, gdyż zasłużył na szczególne za zmarnowanie dorobku stycznia 2008.

Na tę chwilę życzę SSC, aby w Nowym Roku było mu dane ukończenie wreszcie Zasadniczego Kursu Celnego i dokonanie pierwszej odprawy celnej :rolleyes::o

Proponuję rozpocząć ten wątek z uwagi na fakt, iż raczej większości z nas nie będzie dane osobiście złożyć życzeń, a pewnie wielu ma szczerą potrzebę w związku z nadchodzącymi Świętami Bożego Narodzenia i Nowym Rokiem. Zacznijmy już teraz.

Ja, od mojej skromnej osoby życzę Panu SSC, aby ostał się na swoim stanowisku, ale tylko tyle, żeby mógł na własne oczy zobaczyć jak sprawnie będzie działało jego ukochane dziecko "wartościowanie". Jest Pan potrzebny naszym DIC-om. Bo cóż oni, biedaczki, by bez Pana poczęli.
Na pochybel. Merry X-mas, and Happy New Year

ps. Wściekły, oszczędź Go.

:) OK.
Kurcze, a taką miałem fajną przygotowaną wiązankę dla Nieogolonego - agresta odmiany nieznanej.
Wiecie o tym, że na temat Nieogolonego mam cięty język, a że zbliżają się święta, więc spróbuję zapomnieć o tym sku......przez jakiś czas. Pozdrawiam wszystkich, którym tak jak i mi, gniją ziemniaki w piwnicy gdy się widzi, słyszy i czyta Nieogolonego ( choć nie mam ani ziemniaków ani piwnicy ;) )

A teraz Kap... wszystkim celnikom życzy...:o

zyczeniakapicy.jpg

Wracając do tematu i nawiązując do wręczonego wyróżnienia: Szefie Służby Celnej, canta molto bene ...

Na razie krótko, później pomyślę o życzeniach dla SSC, gdyż zasłużył na szczególne za zmarnowanie dorobku stycznia 2008.

Na tę chwilę życzę SSC, aby w Nowym Roku było mu dane ukończenie wreszcie Zasadniczego Kursu Celnego i dokonanie pierwszej odprawy celnej :rolleyes::o

DODAM OD SIEBIE... W MYCH SKROMNYCH ŻYCZENIACH, BY ssc PO ODBYCIU ZASADNICZEGO KURSU CELNEO ,A NASTEPNIE PO UKOŃCZENIU SZKOLENIA ASPIRANCKIEGO, OFICERSKIEGO = PO 20/30 LATACH ODDANEJ, CIEŻKIEJ PRACY KTOŚ ZWARTOŚCIOWAL GO TAK JAK ON NAS TERAZ ZRÓWNAL Z ZERAM (UPS... ALE WCZEŚNIEJ MUSI ZOSTAĆ MIANOWANY NA P ODSTAWIE JAKIEJS CHOREJ USTAWY I ZDEGRADOWANY O 3/4 STOPNIE NIŻEJ - BY PRZY WARTOSCIOWANIU SPAŚC O KOLEJNE 3/4 STANOWISKA NIŻEJ I ZACZĄĆ NA NOWO ŻYCIE I KARIERĘ W SŁUŻBIE CELNEJ ...NA WYJĄTKOWO TRANSPARENTNEJ ŚCIEŻCE KARIERY) TEGO Z CAŁEGO SERCA CI ŻYCZĘ SZEFIE!!!

Ja jackowi życzę żeby skończył kurs,nie jest aż tak źle,ale trzeba się uczyć i coś wiedzieć na egzaminach,rozumiem,że to dla jacka może być trudne.skończ jacuś ten kurs bo celnikiem się jest a szefem służby celnej się bywa!

Jeżeli ktoś nigdy nie był celnikiem to nie zrozumie nas i naszych rodzin.
Panu Jackowi życzę zdrowia .... oraz dobrego samopoczucia i pełnej satysfakcji z należycie wykonanej pracy ( dokładnego i perfekcyjnego wykonania zadania ) a jako prezent noworoczny życzę .... alokacji do Pekinu.
Ps. Szefie proszę spojrzeć w lustro i pomyśleć ilu osobom zepsuł Pan Święta - ale cóż może kiedyś ktoś Panu też zrobi taką niespodziankę - czego oczywiście nie życzę :).

Jacek k. wie czego mu życzę i jak czytam posty, do tych życzeń przyłącza się większość funkcjonariuszy (niech się dowartościuje).
Teraz chciałbym życzyć nam wszystkim abyśmy przeczytali w gazecie ogólnopolskiej ogłoszenie Ministra o naborze na generałów SC. Pewien jestem, że jeżeli nasze kompetencje będzie weryfikował tak jak jacka k. to mamy wygrane z racji zaliczonego zasadniczego kursu celnego.
A, swoją drogą k...wa kto nam opowiada te wszystkie bajki o etyce i moralności - nieźli misjonarze i wizjonerzy!

A ja życzę Panu SSC dużo zdrowia i słonecznej pogody w Mongolii Nie na darmo MSZ nadał "Bene Merito" Zasługi na arenie międzynarodowej już są i Mongolia coraz bliżej. Doświadczenia w modernizacjach wszelakich SSC już ma, więc stepy bezkresne stoją już otworem.

a ja życzę naszemu szefowi żeby zawsze się czuł tak jak jego funkcjonariusze po nocnej zmianie na pasie dla osobowych

Ostatnia edycja:
czój czój czówaj

powołania Kononowicza na stanowisko pełnomocnika ds wschodu.
pasuje do zastępu MF jak ulał.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry