Życzenia Boże Narodzenia 2013

slawomir.siwy

Administrator
Członek Załogi
Punkty reakcji
4 509
Miasto
ZZ Celnicy PL
"Sto razy dziennie upominam się w duchu, że moje wewnętrzne i zewnętrzne życie zależy od pracy innych ludzi, żywych i nieżyjących, i że muszę dołożyć wszelkich starań, żeby dawać z siebie tyle samo, ile dostałem w przeszłości i wciąż dostaję"

Albert Einstein

Kochani!

Ktoś kiedyś powiedział, że w codziennym życiu rzadko zdajemy sobie sprawę z tego, że znacznie więcej dostajemy niż dajemy.

Pragnę w ten szczególny czas Bożego Narodzenia wyrazić dla Was wszystkich najserdeczniejsze podziękowanie.

Jestem Wam wszystkim wdzięczny, po stokroć wdzięczny za wszystko co od Was dostałem i dostaję, co daliście, dajecie i dacie od siebie Naszemu Związkowi Zawodowemu i Funkcjonariuszom oraz Pracownikom Służby Celnej

Dziękuję!

Radosnych Świąt Bożego Narodzenia.

Przewodniczący
ZZ Celnicy PL
Sławomir Siwy

Życzę Wszystkim świąt wielkich w duchową przemianę.

Trzeba stanąć pod murami, trzeba ostrych mieczy, trzeba gotowości do obrony prawdy.

Trzeba bycia razem!

Na Nowy Rok

Naszemu Celnemu Pierwszemu Gospodarzowi życzę, by w nadchodzącym 2014 roku wreszcie się z nami pożegnał. Później nawet niech każde jego przedsięwzięcie przynosi Mu należny zysk i Jego sława niech nadal się rozprzestrzenia.

Celnicy zaś niech uczciwie zarabiają godziwe pieniądze. Niech przy tym czują się bezpiecznie i do ich pracy niech nikt się się nie wtrąca.

Wszystkim czytającym patriotyzmu, prawości i mądrości na co dzień i od święta.

Razem stwórzmy historię.

[video=youtube;2bKlj8SFGa0]http://www.youtube.com/watch?v=2bKlj8SFGa0&feature=player_detailpage[/video]

Amen.

Ostatnia edycja:
Jaki był?

Anno domini 2013 to czas wielomiesięcznego oczekiwania. Na refundowaną przez NFZ poradę lekarską lub specjalistyczne badanie i jednocześnie znakomitej prosperity dla prywatnych praktyk lekarskich. Jednakże nie ta sytuacja jest na miejscu pierwszym. Tu króluje bowiem reforma OFE. Jak niektórzy piszą, kradzież miliardów w majestacie państwa. Bez której, jak niektórzy również twierdzą, pętla na niektórych szyjach dawno by się zacisnęła.

W celnym wymiarze to kolejny rok konsumowania niedawnej reformy formacji. Rok zwolnienia ze służby przewodniczącego Związku Zawodowego za kilka krytycznych wypowiedzi, oprawionego w odpowiednie ramy prawne. Z perłą w postaci orzeczenia Trybunału Konstytucyjnego w sprawie świadczenia urlopowego za 2010 r. ...

Back
Do góry