"Sto razy dziennie upominam się w duchu, że moje wewnętrzne i zewnętrzne życie zależy od pracy innych ludzi, żywych i nieżyjących, i że muszę dołożyć wszelkich starań, żeby dawać z siebie tyle samo, ile dostałem w przeszłości i wciąż dostaję"
Albert Einstein
Kochani!
Ktoś kiedyś powiedział, że w codziennym życiu rzadko zdajemy sobie sprawę z tego, że znacznie więcej dostajemy niż dajemy.
Pragnę w ten szczególny czas Bożego Narodzenia wyrazić dla Was wszystkich najserdeczniejsze podziękowanie.
Jestem Wam wszystkim wdzięczny, po stokroć wdzięczny za wszystko co od Was dostałem i dostaję, co daliście, dajecie i dacie od siebie Naszemu Związkowi Zawodowemu i Funkcjonariuszom oraz Pracownikom Służby Celnej
Dziękuję!
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Przewodniczący
ZZ Celnicy PL
Sławomir Siwy
Albert Einstein
Kochani!
Ktoś kiedyś powiedział, że w codziennym życiu rzadko zdajemy sobie sprawę z tego, że znacznie więcej dostajemy niż dajemy.
Pragnę w ten szczególny czas Bożego Narodzenia wyrazić dla Was wszystkich najserdeczniejsze podziękowanie.
Jestem Wam wszystkim wdzięczny, po stokroć wdzięczny za wszystko co od Was dostałem i dostaję, co daliście, dajecie i dacie od siebie Naszemu Związkowi Zawodowemu i Funkcjonariuszom oraz Pracownikom Służby Celnej
Dziękuję!
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Przewodniczący
ZZ Celnicy PL
Sławomir Siwy