ZWIĄZKI !!!!!

Nie myśl, że związki nic nie robią ! Przynajmniej u nas. Popierają i czynnie biorą udział w naszych działaniach. TO TEŻ CELNICY !!! A firmowanie akcji protestacyjnej szyldem ZZ nie jest takie proste ( poczytaj o Sporach Zbiorowych) Pozdrawiam z OC wew. !!

Co się nie da firmować przez związki zawodowe, jak długo chcesz się spierać na kolanach z dyrektorem. Przestań robić ludziom wodę z mózgu. Reprezentowanie pracownikow to obowiązek.ZZ. Ale nie martw się
my tej reprezentacji po prostu sobie nie życzymy. Chcemy być reprezentowani przez osoby przez nas zaakceptowane. Oczekujemy na imienne propozycję, od ludzi którym nasza sprawa jest bliska,którzy są zdeterminowani jak my

Cieszę się, że jest wola.

Słuchajcie, taka akcja, wybuch uczuć ludzkich, jest piękny i szlachetny!
Zamieńmy go w Zwycięstwo.
Niech Cło Polskie będzie nowoczesne, oddane Państwu, skuteczne i
właściwie zarządzane.

Zasługujemy na taki LOS, innego nie chcemy.
Niech Państwo zajmie się w końcu Polskim Cłem!

ZZ są już zbędne.

:roll: :shock: na okęciu związki to jedna wielka fikcja - ... - dbają tylko o swoją du..ę, a pracowników mają gdzieś tzn. w tej d...ie

jak to gdzie Siwy?
przecież to standard ostatnio jak przemyśl walczył tez zamilkł są ludzie którzy znają tego cwaniaczka jak wszysko ucichnie znowu się odezwie

Anonymous napisał:
Słuchajcie, musimy znaleźć reprezentanta do ewentualnych rozmów w naszej sprawie
Masz rację...
Dajcie spokój tym niby przedstawicielom pracowników co to się układają z dyrektorami izb. Szkoda gadać... Jak chcesz żeby coś było dobrze zrobione, zrób to sam...

GOOL
Gość

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 9:11 pm Temat postu: PANIE SIWY!!! TYLKO PAN NIECH REPREZENTUJE CŁO...!!!!
Opis: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post
moja propozycja brzmi, aby to pan Siwy reprezentował nas w imieniu związków, bo tylko jemu jeszcze ufam...jeżeli damy mu wszyscy poparcie ( tylko trzeba wymyśleć jak ) to coś z tego będzie, a tak przecież z rządem kto dzisiaj ze związków rozmawiał albo z mediami...kto polakom powiedział na czym ten protest polega i o co walczymy...??? nie widziałem na tv aby ktoś to wszystko porządnie poukładał i sensownie przekazał...
jeśli ktoś się ze mną zgadza proszę o wpisy
Powrót do góry

Gość

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 9:15 pm Temat postu:
Na obecną chwilę tylko Siwy może nas reprezentować, tylko jemu możemy zaufać
Powrót do góry

Gość

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 9:17 pm Temat postu:
Tez tak uważam !
f-uszka z Katowic
Powrót do góry

Gość

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 9:19 pm Temat postu:
Słuchajcie Q...wa może Go zamknęli Question Question Question Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry

kim
Gość

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 9:21 pm Temat postu:
hahhaha
naiwni
Powrót do góry

Katowice
Gość

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 9:21 pm Temat postu:
Moderator połącz ten temat z tematem: ZWIĄZKI!!!! To jedna kwestia...
Siwy to może i dobry pomysł, ale obok niego musi stać ktoś kto go będzie dźgał pod żebro żeby czasem nie zmiękł...
Jasne że nie dostaniemy wszystkiego od razu, ale on zna wszystkie niuanse legislacyjne więc mógłby dopilnować odpowiednich zapisów z terminami..... A my do czasu uprawomocnienia się zapisów przcujemy dokłądnie, po włosku...
Powrót do góry

a ja się boje

Boję sie że może nic z tego nie wyjść bo nie ma nas kto reprezentować. Nie ufam ZZ. Jak oni się wezmą do rozmów z MF to napewno wszystko spier...ą zadowalając sie po raz kolejny czczymi obietnicami.

Jestem przekonany, ze ten kto nas będzie reprezentował MUSI liczyć się z opinią większości. Tej większości, która protestuje. Jeżeli tego nie zrobi to straci zaufanie i w konsekwencji kontrolę.

[/b]ANDRZEJ GAJDA - TY jesteś głównym sprawcą naszego nieszczęścia w postaci Ustawy o Służbie Celnej, To TY powinieneś to teraz naprawiać

Poszukiwania siwego

Mówiłem już 2-3 miesiące temu że Siwy jest od podjudzania. NIC WIĘCEJ. Szukajcie na gwałt kogoś innego żeby nas reprezentował. Powtażam to od kilku dni. Jestem z WAMI. NAPRAWDE. Do diabła ze związkami. Albo teraz albo nigdy.

Back
Do góry