zmiany strukturalne

zależnie od siły przebicia

Gaciowa Izba we Wsi Rzepin jak zwykle się wybroni, ale Świętokrzyska Pustynia Gospodarcza i Zollamt Oppeln pewnie już nie...

Gaciowa Izba we Wsi Rzepin (...)

A co masz do GIweWR- dwa KGZty, ELO, i dwóch dyrektorów z tejże wsi (BP i Posen).
i jeszcze jedno - w jednym z oddziałów tej wsi przed UE odprawiano na zmianie 3 tys. osobówek. Dzisiaj na Corintii Allenstein szczyci się 1 tyś.

A co masz do GIweWR- dwa KGZty, ELO, i dwóch dyrektorów z tejże wsi (BP i Posen).
i jeszcze jedno - w jednym z oddziałów tej wsi przed UE odprawiano na zmianie 3 tys. osobówek. Dzisiaj na Corintii Allenstein szczyci się 1 tyś.

wiem,wiem, duże tradycje, potencjał...Tylko teraźniejszość trochę inna. Ale jak doczekacie końca UE a Polska odzyska Ziemie Utracone, z powrotem zaczniecie odprawiać i wszystko wróci do normy.

centralizacja, etatyzacja, itp., itd. ...

3 lipca w Otwocku zaprezentowano m.in. 3 prezentacje dot. centralizacji zadań, etatyzacji i kształtowania się struktury zatrudnienia (?) i wynagrodzeń w Służbie w latach 2013-2015. A tu na forum trwa dyskusja o dupie maryni (jakieś karykatury, dygresje, personalne wycieczki, prywatne vendetty, politykierstwo...). Ludzie zainteresujcie się materiałami. IC w Poznaniu zamieściła 4 pliki na swojej stronie intranetowej - zachęcam do lektury. Wnioski same się nasuną w trakcie lektury. Mam nieodparte wrażenie, że szykuje się powtórka z 2003r...

Ostatnia edycja:
rzepin za pacyfikację protestu nie zostanie połączony ze szczecinem - ale szczecin do rzepina dołaczą :-) ale my dalej czekajmy, bo wakacje bo urlopy, bo nie chcemy by nam znowu wstrzymali ...i bedzie jak zawsze zrobia co chca. maja gotowy pakiet ustaw, rozporzadzen. 2 dni do zaopiniowania i po sprawie. wowczas dostaniecie alokacje wypowiedzenia (bo likwidacja stanowisk) i na kuroniówkę.LUDZIE wy nie widzici e co sie dziej.Nie patrzcie jeden na drugiego, nie liuczcie na uczciwość w doborze do grupowego zwolnienia. nie liczcie na plecy - bo wasze plecy pewnie same tyłkami trzęsa. jesli nie chcecie na wiosnę znaleśź się na zielonej trawce ruszcie glowami... dzis mozecie przez protest stracic prawo do urlopu (odmowy) ale za rok - jak na bruku bedziemy na urlop nikogo z nas nie bedzie stac!!!!

Back
Do góry