Zmiana oddziału

magda1$

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
2
Witam czy istnieje możliwość zmiany oddziału przyznanego w dniu mianowania, czy z granicy mogę się przenieść do oddziału wewnątrz kraju w obrębie delegatury? Jeśli tak to jaka jest procedura?

Witam czy istnieje możliwość zmiany oddziału przyznanego w dniu mianowania, czy z granicy mogę się przenieść do oddziału wewnątrz kraju w obrębie delegatury? Jeśli tak to jaka jest procedura?
Procedura jest prosta, można na własną prośbę przenieść się nawet do innego województwa (w tym przypadku przenosi SKAS)
W ramach izby piszesz prośbę do DIASa. Oczywiście nie musi się zgodzić i często tak jest bo okazuje się, że funkcjonariusz jest niezbędny w dotychczasowym miejscu. Dobrym zwyczajem, zwiększającym nieco szansę na sukces, jest rozmowa z kierownikiem komórki/oddziału do którego chcesz się przenieść.
Zwykle jest to droga przez mękę, czasami dopiero podanie o zwolnienie że służby sprawia, że przenosiny okazują się możliwe.
Sprawa przenoszenia na wniosek i bez jest opisana w ustawie o kas, poszukaj trochę.

Mów każdemu że będziesz tylko tam gdzie jesteś ,protestuj że nigdzie nie pójdziesz,bój się przenosin ,drżyj przy wszystkich na samą gadkę myśl o tym.
A SAMI CIĘ STAMTĄD WYRZUCĄ.

Ostatnia edycja:
Z granicy do wewnętrznego? Trudne, bez poparcia praktycznie niemożliwe. W drugą stronę znacznie łatwiej

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Back
Do góry