Mateusz101010
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Witam Panowie, wiem, że wielu z Was nie poleci służby w SCS ale mam takie pytanie o zarobki na start. Nie wiem czy dobrze wyliczam brutto/netto gdyż wiem, że nie jest to tak samo jak w cywilu. Nabór dotyczy Gdyni. W ogłoszeniu przedstawia się to tak:
uposażenie zasadnicze na stanowisku: 3209,70 zł brutto,
dodatek za stopień służbowy aplikanta: 825,85 zł brutto,
dodatek za wysługę lat w wysokości od 2% do 25% wynagrodzenia zasadniczego po udokumentowaniu co najmniej 2-letniego stażu pracy
Czyli w moim przypadku z 4 letnim stażem pracy wychodzi 4163,938 brutto, z tego co czytałem nie jest pobierane ubezpieczenie emerytalne czyli wychodziłoby około 3550 zł. Jeżeli dodam teraz jeszcze podwyżkę, która ostatnio weszła to wychodzi brutto wtedy 4537,23 czyli na moje około 3800 netto.
Jeżeli się mylę i coś źle wyliczam, to z góry dziękuje za pomoc.
uposażenie zasadnicze na stanowisku: 3209,70 zł brutto,
dodatek za stopień służbowy aplikanta: 825,85 zł brutto,
dodatek za wysługę lat w wysokości od 2% do 25% wynagrodzenia zasadniczego po udokumentowaniu co najmniej 2-letniego stażu pracy
Czyli w moim przypadku z 4 letnim stażem pracy wychodzi 4163,938 brutto, z tego co czytałem nie jest pobierane ubezpieczenie emerytalne czyli wychodziłoby około 3550 zł. Jeżeli dodam teraz jeszcze podwyżkę, która ostatnio weszła to wychodzi brutto wtedy 4537,23 czyli na moje około 3800 netto.
Jeżeli się mylę i coś źle wyliczam, to z góry dziękuje za pomoc.