Z wartościowaniem wg mnie trzeba iść od razu do sądu - nie jakieś tam zespoły itp.

wściekły na SSC-JK

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Tak myślę, że trzeba by wystąpić pisemnie do DIC o wskazanie drogi odwoławczej ( tryb, organ itp. ) - żądać konkretnej odpowiedzi, nie tak jak przy mianowaniu. A potem, kto uzna, że został źle zwartościowany, składa wniosek-pozew-odwołanie do właściwego sądu. Tak sądzę, ale proszę o komentarze i uwagi. Bo teraz to nasze "kierownictwo" SC z Nieogolonym na czele to sobie urządzają szopkę z tym wartościowaniem.

Teraz bowiem Nieogolony m.in. sonduje ile i co my łykniemy. Proszę bardzo, niech nas zwartościują, podadzą podstawy prawne, kryteria, drogę odwoławczą itp. i do sądu. Nie ma się z nimi co cyrtolić. Ja pozew do sądu pracy odnośnie mianowania złożyłem, skargę na bezczynność SSC też. Czekam teraz na zakończenie. Jak Nieogolony tak przygrywał z mianowaniami, to i będzie przygrywał z wartościowaniem. Zasypać tych "fachowców" z MF pozwami - niech się głowią co z tym zrobić. Kto się boi - trudno. Nikt nikogo na siłę nie zmusza, natomiast Ci "fachowcy" z MF i DIC tylko z silnymi będą się liczyć. Jeśli będziemy się bać, to po nas. Wspólnie razem, powoli powoli - ale damy im radę !!!

Ostatnia edycja:
Back
Do góry