Z okazji Dnia Celnika..

fix

Użytkownik
Punkty reakcji
19
Ponieważ w tym dniu trudno o jakieś życzenia dla nas celników,postanowiłem złożyć je Wam oraz sobie"Dziekujac za cięzka pracę w dni powszednie i świateczne ,za trud codziennego życia ,ża nieprzespane noce,przykrości od podróżnych,niechęć przełożonych,wysiłek bez nagród,za bezskuteczne oczekiwanie na awans -życzę Wam zdrowia ,wytrwałości i wiary w lepsze jutro oraz by wszyscy doczekali emerytur w sprawiedliwszym świecie "

Bardzo Ci dziękuję za życzenia!Chociaż jeden pomyślał o osłodzeniu celniczej doli . Emerytura tuż, tuż - ale sprawiedliwszego, celniczego świata nie doczekam.Pozdrawiam Cię Drogi Fix-sie!

Pikieta

z okazji Dnia celnika i planowanej wizyty SSC w Łodzi 27 września organizujemy pikietę pożegnalną dla SSC. Jest już w przygotowaniu wniosek do wojewody o organizację pikiety. Liczymy na twórcze hasła pożegnalne w stylu formacji, która wylansowała dyrektora i szefa "spie...rzaj dzia...u" oraz szeroki udział koleżanek i kolegów specjalistów.

Przez ostatnie kilka lat bardzo się zrzymałem na podobne życzenia.
Twoje naprawdę poprawiły mi humor! Może dlatego, że nie są naczelnikowsko-dyrektorskie i nie trącą fałszem i bufonadą.
DZIĘKUJĘ! Szczerze dziękuję życząc wzajemnie tego samego Tobie i pozostałym, Koleżankom i Kolegom.

Marazm w większości jednostek jest tak duży, że osobiście nie potrafiłem w tym dniu złożyć żadnych sensownych życzeń. Dziękuję FIX i życzę wszystkim tego samego. Oczekujmy i podejmujmy działania o lepsze jutro z wiarą, nadzieją i miłością

Back
Do góry