WZP WARSZAWA!!!!!!!

zagwarantowac kwoty wg stanowisk!!!! a nie na etat!!!!!!!
my juz znamy ICH metody podzialu- dostana przydupasy i ci co sa w pracy a my za nich walczymy!!!!
NIE DAC SIE ZWIAZKI negocjowac kwoty wg stanowisk, stazu ...czegokolwiek by nie dac dyr, naczel władzy w podziale środków!!!!!!

Przy proteście takie jest ryzyko, że jedni są za inni się boją. Jednak ci co protestują muszą się liczyć, że protestują za wszystkich i dla wszystkich. Więc uważam, że najsprawiedliwiej będzie dać wszystkim po równo. No może dyrektorzy i naczelnicy trochę mniej i tak jest już kolosalna różnica między ich zarobkami a naszymi :idea:

tak jest, trzymajmy się i trwajmy w proteście, poniedziałek jest ważnym dniem dla nas, w MF są pewni,że sami wrócimy od poniedziałku do kieratu, nie wolno nam odpuszczać, wiem,że my na wschodniej granicy, wszystkie urzędy graniczne nie poddamy się bo to jest nasza ostatnia szansa by żyć i pracować godnie!

@ napisał:
co z mobilnymi???????
są z nami czy przecie nam????????
Modlińska dziś stoi czy pracuje?

Nie ma to tamto !!!! jak wszyscy to wszyscy- Służbie przygotowawczej mozemy odpuscic - bo ich wywala ale reszta DO DOMÓW

Anonymous napisał:
@ napisał:
co z mobilnymi???????
są z nami czy przecie nam????????
Modlińska dziś stoi czy pracuje?

Nie ma to tamto !!!! jak wszyscy to wszyscy- Służbie przygotowawczej mozemy odpuscic - bo ich wywala ale reszta DO DOMÓW

Coś mi się zdaje, że właśnie tak będzie i właśnie w WAS w "stałej" siła :? 8)

szczerze: mnie to już to wszystko wali. z takim cv i znajomościami to z otwartymi rękoma przyjmą mnie NA CIEMNĄ STRONĘ MOCY. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Back
Do góry