L
Laguna
Gość
W naszej izbie (Biała Podlaska) prowadzony jest wewnętrzny nabór do WZP. Mam pytanie do kolegów, którzy pracują w tych wydziałach: czy warto zrezygnowa ze szlifowania pasa i wstąpić do Mobilnych? :shock:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Laguna napisał:W naszej izbie (Biała Podlaska) prowadzony jest wewnętrzny nabór do WZP. Mam pytanie do kolegów, którzy pracują w tych wydziałach: czy warto zrezygnowa ze szlifowania pasa i wstąpić do Mobilnych? :shock:
Anonymous napisał:Startryk też miał kolesi i jakos cie to nie raziło. ci kolesie zajmowali stanowiska, a kompetencje mieli najbardziej do pieniedzy.
Ale nie uroslo to do takich rozmiarow , jak teraz i to tak w krotkim czasie .... Nie wiem czy to zauwazylem chlopcze ??? A o pieniadzach lepiej nie mow , chyba ze nie wiesz jak KÓLEGA Dyrektorek obdziela nimi swoich kolesiow ... Startrek byl przy PRZYMROZKU tzw. maly Miki ... Miejmy nadzieje ze szybko nastapi odwilz i nie bedzie sladu po przymrozkach ... czego sobie i wszystkim normalnym funkcjonariuszom zycze .
Anonymous napisał:Ale nie uroslo to do takich rozmiarow , jak teraz i to tak w krotkim czasie .... Nie wiem czy to zauwazylem chlopcze ??? A o pieniadzach lepiej nie mow , chyba ze nie wiesz jak KÓLEGA Dyrektorek obdziela nimi swoich kolesiow ... Startrek byl przy PRZYMROZKU tzw. maly Miki ... Miejmy nadzieje ze szybko nastapi odwilz i nie bedzie sladu po przymrozkach ... czego sobie i wszystkim normalnym funkcjonariuszom zycze .
To zapytaj małego i jego kolegów ile mają.
Skoro masz takie info , to czemu sie nie podzielisz tymi rewelacjami ???? Chyba ze to co piszesz to puste słowa , gdzies zaslyszane ... a wtedy sam siebie ocen ... A tak nawiasem mowiac Startrek nie kupil sobie po 3 miesiacach dyrektorowania prawie nowego Passata .. .....