K
KMICIC
Gość
Post usunięty z powodu naruszenia regulaminu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a co Ty tak ni eprawomyślnie karcisz Szefa-Fsztskich-Szefów ... se Scecina ...???
bana zaraz zarobisz od admina, albo moda!
edit- mnie też wyrzucili (nawet nie wiem za co, bo po angielsku do mnie piszą - takie strategie teraz mamy ;p) ... i aż mnie krewa zalewa od czytania tych wazeliniarskich tekstów naszeych-nowej-jakości-związkowców i zapamietałych spamerów.
Proszę pamiętać, że zarzuty które mają nasi koledzy są z okresu rządów Pana SS, więc pod jego okiem i władzą.Jak twierdzi prokuratura zawiązywały się grupy przestępcze i układy w celu uzyskiwania dochodów z przestępstw korupcyjnych.Nie można uznać za poważne stwierdzenie naszego ,,wybitnego SSC,, , że szef Medyki czyści szeregi, te szeregi zbrudziły się w czasie jego rządów.Jeżeli jest czysty jak twierdzi znowu nasz SSC to znaczy, że powodem tego bałaganu jest nieudolność i brak umiejętności kierowania oddziałem.Chcemy żeby ten Pan odszedł i już nigdy w SC nie piastował kierowniczych stanowisk.Przecież może pracować na pasie lub pieszym, jest dużo pracy w Izbie a kierownikami powinny być osoby znające się na kierowaniu ludźmi a nie z politycznych nadań i znajomości.
Przecież SSC odpowiedział KMICICOWI zbywająco coś na styl "chłopcze dupe pierdołami mi zawracasz".