Wyrzucili mnie z DIALOGU Z NASZYM SZEFEM!

• Thread starter Thread starter KMICIC
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

KMICIC

Gość
Post usunięty z powodu naruszenia regulaminu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czyś tym naiwny ,przecież obecny po.dyr. to ten sam układ co ss i naczelnik uc p-śl i jego konkubina,a Jadzię dali dla zmyłki na pół roku na po.dyr..Oni dla koryta pełnego zrobią wszystko ,mnie nie awansowano 10 lat skreślając mnie z listy awansowej 3 razy ,bo na czarne nie chciałem mówić białe.Sami cbś-e teraz boją się bo na nich przyjdzie pora też i na ich mająrki na "kredyt'

a co Ty tak ni eprawomyślnie karcisz Szefa-Fsztskich-Szefów ... se Scecina ...???

bana zaraz zarobisz od admina, albo moda!

edit- mnie też wyrzucili (nawet nie wiem za co, bo po angielsku do mnie piszą - takie strategie teraz mamy ;p) ... i aż mnie krewa zalewa od czytania tych wazeliniarskich tekstów naszeych-nowej-jakości-związkowców i zapamietałych spamerów.

Ostatnia edycja:
a co Ty tak ni eprawomyślnie karcisz Szefa-Fsztskich-Szefów ... se Scecina ...???

bana zaraz zarobisz od admina, albo moda!

edit- mnie też wyrzucili (nawet nie wiem za co, bo po angielsku do mnie piszą - takie strategie teraz mamy ;p) ... i aż mnie krewa zalewa od czytania tych wazeliniarskich tekstów naszeych-nowej-jakości-związkowców i zapamietałych spamerów.

Czyżby tu o SSC można pisać dobrze albo wcale ? Nie chce mi się wierzyć, ale jeśli tak jest to bardzo byłoby przykro. Z tego co widziałem to na forum policyjnym też się wycisza tych co za bardzo krytykują swoje władze...

Kmicic, juz pisalem, ze w tej organizacji najwazniejszy jest boss, i underbossowie. Dla dobrego kapitana zrobia wszystko, no chyba ,ze FBI( u nas CBA.CBS,ABW) otworzy im oczy...ale nie czepiajmy sie juz Bossa.Moze faktycznie nie jest wtajemniczony we wszystko ,choc na pewno cos nie cos wie, co sie tam dzieje.Tylko jak zwykle niektore sily i lokalne uklady sa zbyt mocne aby zlecic zolnierzom pozbycie sie kapitana.Ja tez mialem kiedys do czynienia z podobnym przypadkiem(kierownikiem), ktory zgotowal prawdziwa hekatombe dla ducha winnych funkcjonariuszy. Juz sie cieszyl spokojem w archiwum( po wstapieniu do Jewrosajuza), az nagle dwoch panow przyjechalo rozklekotanym Polonezem po tego pana. Nigdy go juz nie spotkalem(z prawdziwa przyjemnoscia), ale niedawno uslyszalem ,ze pojawia sie w swoich rejonach autem takim jakim jezdzil Tony Soprano.

Proszę pamiętać, że zarzuty które mają nasi koledzy są z okresu rządów Pana SS, więc pod jego okiem i władzą.Jak twierdzi prokuratura zawiązywały się grupy przestępcze i układy w celu uzyskiwania dochodów z przestępstw korupcyjnych.Nie można uznać za poważne stwierdzenie naszego ,,wybitnego SSC,, , że szef Medyki czyści szeregi, te szeregi zbrudziły się w czasie jego rządów.Jeżeli jest czysty jak twierdzi znowu nasz SSC to znaczy, że powodem tego bałaganu jest nieudolność i brak umiejętności kierowania oddziałem.Chcemy żeby ten Pan odszedł i już nigdy w SC nie piastował kierowniczych stanowisk.Przecież może pracować na pasie lub pieszym, jest dużo pracy w Izbie a kierownikami powinny być osoby znające się na kierowaniu ludźmi a nie z politycznych nadań i znajomości.

bardzo trafna wypowiedż, 100% prawdy, układy, układy i jeszcze raz układy od kierownika OC wzwyż , na dowód tego wypowiedż przed kamerami telewizji (wiadomości z dnia 22.08.2007r, czas w audycji od 4.08 do 6.50), materiał i problem tam pokazany chociaż minęło sporo czasu jest w dalszym ciągu aktualny -
- link do wiadomości - http://ww6.tvp.pl/View?Cat=6967&id=546329

Mnie tez z dialogu wyrzucili...i tez po angielsku coś marudzili...:-)
A ja byłem miły tylko ze szczery...... SSC albo jest naiwny albo uważa nas za naiwnych... tak czy inaczej niedobrze.
A teksty typu ze jak ktoś w gównie mieszał a teraz sie poprawia to jest kryształow i to z ust SSC usłyszeć....rece opadaja

Mnie nie wyrzucili ale kilka razy odrzucało moje posty- narmalnie się loguje piszę co mam napisać chce zatwierdzić nowy wątek-a tu zdziwko nie jesteś zalogowany no to chce sie logować wpisuje grzecznie login i hasło a tu coś po angielsku ze j.23 coś tam coś tam, daje wstecz żeby przynajmniej skopiować posta i dać na ogólny a tu po poście śladu nie ma i tak 5 na 6 postów ginie. Może zapytamy admina co z tym DIALOGIEM

Ostatnia edycja:
Forum po pewnym czasie/zbyt długim/ pisania postu wylogowuje automatycznie albo po kliknięciu na "zatwierdź odpowiedź". Też tak miałem wielokrotnie. To takie zabezpieczenie, które na tym skrypcie funkcjonuje. Można pisać w edytorze tekstu i wklejać.
Rozumiemy wszyscy wolność słowa i wypowiedzi, prosiłbym jednak i nie chodzi tylko o ten wątek o zachowanie pewnego umiaru w dyskusji.
Poruszane przez KMICICA problemy istnieją niewątpliwie w SC. SSC nie podejmuje odpowiednich działań w przedmiocie właściwej i realnej interwencji i rozliczenia kadry kierowniczej, m.in. za brak nadzoru. Jest to bardzo poważna sprawa, dlatego nasz ZZ zajmie się tym. SSC powinien przeprowadzić postępowania wyjaśniające w wielu przypadkach wobec urzędującej kadry i powinien następnie po przeprowadzeniu takowych, oświadczyć, że sygnalizowane problemy zbadał i bierze pełną odpowiedzialnosc za tego czy tamtego przełożonego.

panie Siwy zycze powodzenia, bo widząc jaki był odzew na post KMICICA będzie go potrzeba nie mało :)
Przecież SSC odpowiedział KMICICOWI zbywająco coś na styl "chłopcze dupe pierdołami mi zawracasz". Nawet nie podzienkował za informacje z przyrzeczeniem przyjrzenie sie sprawie.... odpisał zeby głupio nie wyglądało, ale chyba zalezy mu na status quo...... tylko po co ta gadka o potrzebie zmian?

Nie znam przypadku, ale to co mówi Kmicic to pewnie tajemnica Poliszynela, a że TWARDYCH dowodów (jak mawiał jeden z byłych ministrów sprawiedliwości) nie ma ZZ trudno bedzie w takich sprawach coś zrobić.
Niemniej jednak SSC na podstawie takiej "tajemnicy" móglby podjąć działania. Przecież zdjęcie z stanowiska to nie jest forma karania---po prostu zmiana, do czego SSC ma prawo. Bez dowodów a przy dużej wiedzy operacyjnej takie poczynania SSC uzyskały by akceptacje, z tym ze na akceptacji przez takich pajaców jak my nie zalezy chyba mu..... jesteśmy pionkiem na szachownicy życia...

Wysoki Sądzie. To, że SSC dąży do zachowania status quo w tym przedmiocie to "oczywista oczywistość" przecież. Coś jednak zaproponujemy jeszcze przed konkursami na dyrektorów. Jednak SSC zapewne odmówi, ale w ten sposób potwierdzi właśnie swój status. Byłbym bardzo zdziwiony gdyby było inaczej. Na razie nie piszę o tym co planuję, gdyż muszę jeszcze uzgodnić i zmodyfikować to z Prezydium ZZ Celnicy PL.

Back
Do góry