Wypowiedź kogoś z SG w trakcie protestu

slawomir.siwy

Administrator
Członek Załogi
Punkty reakcji
4 509
Miasto
ZZ Celnicy PL
Oglądałem wypowiedź Szefa SG w trakcie protestu i trzeba przyznać, że była korzystna dla SC.
Opowiadano mi jednak też o wystąpieniu jeszcze kogoś z SG, być może ich ZZ, i tutaj już nie było przychylnie o naszej formacji.
Osoba ta mówiła o tym, że nie powinni obejmować nas zaopatrzeniowym systemem emerytalnym i różne inne nieuzasadnione rzeczy opowiadał. Uzasadniał swoje wypowiedzi wbrew stanowi faktycznemu.
Jeżeli ktoś ma namiary na tego funkcjonariusza SG to bardzo proszę o info, gdyż o tej sprawie musimy porozmawiać z tym Panem.

Pułkownik Zakrzewski.

tel. (0-22) 60 26 969, fax (0-22) 60 26 839,
Ten Pan, jako związkowiec SG, wyraził swoją opinię dot.
zaopatrzenia emerytalnego SC.

...

Proszę Mu przekazać, że jesteśmy z Nim w tych trudnych chwilach i mamy nadzieję, że niedługo zwalczy tą pustkę w głowie.
Panie pułkowniku trzymam kciuki za Pana.

Przeprowadziłem rozmowę. Przewodniczący Zakrzewski zadeklarował od razu chęć odbycia spotkania i dialogu na ten temat. Odniosłem wrażenie, że jest wola dojścia do porozumienia w tej materii.
Wczoraj czytałem forum SG i chcę Wam powiedzieć, że jest dużo przychylnych postów na nasz temat, popierających nasz postulat dot. emerytur mundurowych, dlatego nie będę zaogniał i tego psuł, tylko postaram się przekonać Przewodniczącego NSZZ FSG, że rzeczywistość jest inna niż to zostało przedstawione w ich stanowisku.

Back
Do góry