G
GOOL
Gość
Ci, co jeszcze się nie wypisali, powinni się wypisać ze związków, i tak z nich nic nie mamy, a tylko za nasze pieniążki się wożą, żreją, dostają awanse i podwyżki...po co nam takie zwiąki...??? i przestańce w końcu lamentować....zawsze z cłem robiono co chciano i teraz też tak jest, a dlaczego...??? bo to zwykły układ kolesiów u góry, na palcach jednej ręki można policzyć dyrektorów, naczelników czy kierowników, którzy są normalnymi ludzmi, cała reszta to kolesie, banda tchórzy i karierowiczów, więc jak w tym cle ma być dobrze...??? nigdy nie będzie , nie łudżcie się...u nas z przejścia odeszło z młodych już 10 osób...sami sensowni i inteligentni ludzie, jak rozmawialiśmy i starałem się namówić na dalszą pracę, przekonując, że jak oni odejdą to zostaną tu tylko kapusie i , odpowiadali żebym tez uciakał stąd, ale ja już jestem za stary na zmianę, no chyba , że będę musiał, no bo po 15 latach w cle to ja już "przesłuchiwać tylko umię"...pozostało tylko przewegetować, bez nadziei, bez pomysłu na życie, odwalić swoje w robocie minimalnym nakładem sił i zapomnieć...wracając do meritum sprawy...czy są związki czy ich nie ma...