Wstyd mi za was wszystkich !!!!!
Jest nas ponad 1000 , a do Warszawy na pikietę jedzie DWUDZIESTU.
Wszyscy jesteście tak zastraszeni ?????
Potraficie tylko narzekać, ale wziąć sprawy w swoje ręce to RYZYKOWNE.
Zrzeknijcie się waszych podwyżek na rzecz tych, którzy za WAS jadą na PIKIETĘ, ja chętnie oddam na ich konta swoją podwyżkę, bo ONI potrafią walczyć o ogół.
Nie wyręczajcie się innymi tylko zgłoście chęć wzięcia udziału w manifestacji poparcia dla dobra OGÓŁU!!!!
Nie zdziwcie się jeśli te dwadzieścia osób nic nie wskóra dla WAS, bo jest ich za mało.
Wstdzę się, że przyszło mi pracować ze "strachdupami".
Podwyżka ubiegłoroczna była tylko dzięki blokadzie przeprowadzonej przez INNYCH, a teraz nie potraficie nawet się odwdzięczyć i wesprzeć tych co RYZYKUJĄ.
Jest nas ponad 1000 , a do Warszawy na pikietę jedzie DWUDZIESTU.
Wszyscy jesteście tak zastraszeni ?????
Potraficie tylko narzekać, ale wziąć sprawy w swoje ręce to RYZYKOWNE.
Zrzeknijcie się waszych podwyżek na rzecz tych, którzy za WAS jadą na PIKIETĘ, ja chętnie oddam na ich konta swoją podwyżkę, bo ONI potrafią walczyć o ogół.
Nie wyręczajcie się innymi tylko zgłoście chęć wzięcia udziału w manifestacji poparcia dla dobra OGÓŁU!!!!
Nie zdziwcie się jeśli te dwadzieścia osób nic nie wskóra dla WAS, bo jest ich za mało.
Wstdzę się, że przyszło mi pracować ze "strachdupami".
Podwyżka ubiegłoroczna była tylko dzięki blokadzie przeprowadzonej przez INNYCH, a teraz nie potraficie nawet się odwdzięczyć i wesprzeć tych co RYZYKUJĄ.