Wstrzymanie podwyżek

• Thread starter Thread starter jackvangreg
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
J

jackvangreg

Gość
PANIE ADMINISTRATORZE-S.Siwy.Czy to prawda że w izbie białostockiej zostały wstzymane podwyżki?Doszły do mnie takie informacje.Jeśli to prawda co w tej sprawie robia nasze związki?

Panie Przewodniczący,niech Pan złoży oficjalny komunikat do mediów,że obiecane podwyżki nie zostały żadnemu funkcjonariuszowi/pracownikowi SC wypłacone.Co drugi dzień media trąbią o przyznanych podwyżkach,wprowadzając zafałszowanie faktów,cuda cuda bez pokrycia.Niech Pan przerwie to wielkie kłamstwo...

Z tego co wiem w Gdyni i Rzepinie wypłacono już zaległe podwyżki od stycznia a pensja kwietniowa ma przyjść już z podwyżką. Musimy się jeszcze parę dni wstrzymać, bo kasa w innych IC pójdzie z wypłatą, no chyba, że ZZ się nie dogadały z Dyrektorem.

Teraz jest i tak nie najgorzej bo nie jesteśmy ostatnią izbą. Jeszcze ludzi i cyrkowała przy nagrodach półrocznych i rocznych.

Ostatnia edycja:
Asterix - zgoda, ale pamiętaj, że w Waszej izbie wypłacono mundurówkę. U nas w olsztyńskiej - nie. Teraz wszyscy dostaniemy wypłatę, a po tym Wy - wyrównanie a my mundurówkę. Trzeba też zrozumieć kobitki z płac. Pozdrowienia ze słonecznej północy!

Potwierdzam IC Gdynia dziś wpłynęło na konto. Tylko to jest za 3 miesiące? czy cztery? Bo w tytule wpłat wpisali tylko wyrównanie.

Chciałem porównać z Tuskowym 500 :) Bo jak liczyć na 4 miesiące to wychodzi około 220zł

Ostatnia edycja:
Z tego co wiem to nie wszyscy dostali mundurówkę , jak wieść gminna niesie nie dostali lotnicy .
Co do wpisu Waleriany , no cóż pozostawiam bez komentarza.

Z katowickiej izby również Częstochowa nie dostała mundurówki, ale za to dostała 2 krawcowe :) . Bilans więc się zgadza. A Walerci to nawet nie czytajcie i nie komentujcie... znudzi się to sama sobie pójdzie

Potwierdzam IC Gdynia dziś wpłynęło na konto. Tylko to jest za 3 miesiące? czy cztery? Bo w tytule wpłat wpisali tylko wyrównanie.

Chciałem porównać z Tuskowym 500 :) Bo jak liczyć na 4 miesiące to wychodzi około 220zł
Wyrównanie za 3 miechy czyli wyjdzie Ci jakieś 293zł i tak wszędzie widocznie w tym wymiarze 293zł=500zł

Back
Do góry